Αθλητισμός

Ο Μπιέλ είναι πραγματικά καλός παίκτης βοηθάει την ομάδα σε κάθε μάτς

Ο Μπιέλ είναι πραγματικά καλός παίκτης βοηθάει την ομάδα σε κάθε μάτς

Πηγή Φωτογραφίας: YouTube

Ο Μίτσελ δεν πίστευε στα μάτια του, έπιασε το κεφάλι του

Ο Νίκος Κώτσης γράφει από την Εστεπόνα για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, τις αποφάσεις του Μίτσελ, την γκολάρα του Φορτούνη και την πρώτη απώλεια. Δεύτερη ημέρα προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό στην Εστεπόνα. Δεύτερη ημέρα, ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του δείχνουν τι έχουν αποφασίσει να κάνουν. Ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν. Διότι είναι ξεκάθαρο ότι ο Ισπανός τεχνικός έφερε τον Ολυμπιακό στην Ισπανία, όχι μόνο για τον «μοντάρει» ποδοσφαιρικά, αλλά και για να προσπαθήσει να αλλάξει τελείως τη φυσική του κατάσταση.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Αναχωρώντας από την Αθήνα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εύχονταν το πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο «Arroyo Enmedio» να είναι πιο… μαλακό. Καθώς η εβδομάδα που προηγήθηκε, με προπονήσεις στο Ρέντη, περιλάμβανε ανελέητο τρέξιμο και ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Οι ευχές τους, έπεσαν έξω. Διότι ο Μίτσελ δεν κατεβάζει το πόδι από το γκάζι, τουλάχιστον αυτές τις δύο πρώτες ημέρες. Με τη διαφορά πως το πρόγραμμα δεν περιλάμβανε απλό τρέξιμο, αλλά ασκήσεις φουλ έντασης, με μπάλα. Πολλή μπάλα…

Το πρόγραμμα μόνο της πρωινής προπόνησης, διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες! Δύο ώρες γεμάτες ένταση. Εξαντλητικές, αλλά και με πολύ ποδόσφαιρο, πολλές διαφορετικές ασκήσεις και μεγάλες μάχες μεταξύ των ποδοσφαιριστών στο πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας. Αλλά και μίνι τουρνουά 7 εναντίων 7, με τρεις ομάδες. Το οποίο εξελίχθηκε σε τρομερή μονομαχία μεταξύ των Κίτρινων και των Μπλε.

Μεγάλοι νικητές, με σκορ 4-3 οι Κίτρινοι. Με τον Κώστα Φορτούνη μεγάλο πρωταγωνιστή, με δύο απίθανα γκολ. Με τον ίδιο τρόπο, αλλά με διαφορετικό πόδι και διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Η ισοφάριση, το 3-3, έγινε με τον 30χρονο επιτελικό μέσο να ξεκινάει και να τελειώνει την προσπάθειά του με πολύ όμορφο «σκαφτό» με το αριστερό!Αλλά το νικητήριο γκολ ήταν το πιο ωραίο από όσα έχουν μπει μέχρι στιγμής σε αυτή την προετοιμασία. Θύτης του «μαγικού», ο Φορτούνης. «Θύμα», ο Ογκμουντουρ Κρίστινσον! Ο Ελληνας εξτρέμ, συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Λάιντνερ, βρέθηκε λίγο έξω από την περιοχή του Ισλανδού γκολκίπερ και με ένα εντυπωσιακό «αλά Τζιοβάνι» τσίμπημα, τον άφησε άναυδο. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού προσπάθησε να φτάσει την μπάλα, αλλά το χτύπημα ήταν τόσο καλό και ζυγισμένο, που η μπάλα πέρασε εκατοστά πάνω από την υπερέκταση του κορμιού και του χεριού του θηριώδους πορτιέρο του Ολυμπιακού και αναπαύθηκε στα δίχτυα του!

Ο Μίτσελ δεν πίστευε στα μάτια του, έπιασε το κεφάλι του, σφύριξε αμέσως τη λήξη του αγώνα, με το τέλος να προκαλεί ξέφρενους πανηγυρισμούς τους Κίτρινους. Ομάδα την οποία απάρτιζαν οι Τζολάκης, Βρουσάι, Αγκιμπού Καμαρά, Λάιντνερ, Εμβιλά, Κασάμι, Φορτούνης και Ελ Αραμπί, την ώρα που οι Κρίστινστον, Ντόι, Ανδρούτσος, Σαμασέκου, Μπόουλερ, Μπιελ, Χάμες, Γκάρι Ροντρίγκες βρέθηκαν στο καναβάτσο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments