Πολιτισμός

Οι Troye Sivan και PNAU ξέρουν τι χρειαζόμαστε για να φύγει το 2022: A Dance Song

Οι Troye Sivan και PNAU ξέρουν τι χρειαζόμαστε για να φύγει το 2022: A Dance Song

Πηγή Φωτογραφίας: Stereogum

Μετά την επιτυχία του "Cold Heart", οι PNAU επέλεξαν τον Sivan για το τελευταίο τους κομμάτι: "You Know What I Need"

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του “Cold Heart” με τη Dua Lipa και τον Elton John, οι PNAU επιστρέφουν με νέο single. Αυτή τη φορά, το τρίο των Αυστραλών DJ ήρθε με  το “You Know What I Need”, ένα από τα μοναδικά τραγούδια του που κυκλοφόρησε φέτος.

View this post on Instagram

A post shared by Pnau (@pnaupnau)

«Είμαστε τόσο περήφανοι που μοιραζόμαστε το νέο μας τραγούδι με τον Troye Sivan!» Ο Nick Littlemore του PNAU λέει στο Rolling Stone.

Το μουσικό βίντεο που δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη μεταμορφώνει ένα βίντεο του Sivan που ηχογραφήθηκε σε κινητό τηλέφωνο σε ένα εξώτερο διάστημα,εμπνευσμένο από την «ακολουθία stargate από το 2001: Space Odyssey», σύμφωνα με τον παραγωγό βίντεο Kuba Matka.

«Το μουσικό βίντεο βασίζεται σε περιπέτειες στο αστρικό επίπεδο», εξηγεί ο Littlemore. «Το PNAU πάντα εμπνεόταν από τις ονειρεμένες καταστάσεις και το μεγάλο άγνωστο». Η Αμερική μπορεί να είναι βαθιά μέσα στον χειμώνα, αλλά ο Sivan – με έδρα σε όλο τον κόσμο στην Αυστραλία – είναι έτοιμος να κάνει το τραγούδι το soundtrack του καλοκαιριού του. «Είμαι τόσο χαρούμενος που αυτό το τραγούδι βγαίνει λίγο πριν από το αυστραλιανό καλοκαίρι – μου ακούγεται σαν φεστιβάλ παραλίας και είμαι ενθουσιασμένος που το βγάζω», λέει. Το 2022 αποδείχθηκε μια επιτυχημένη χρονιά για την PNAU χάρη στο remix του 2021 του «Cold Heart», που έγινε επτά φορές πλατινένιο. Το κομμάτι ήταν το έβδομο τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις στο Apple Music παγκοσμίως και έφτασε στο Νο. 10 στο Hot 100 του Billboard. (Το κομμάτι ήταν επίσης το τραγούδι με τις περισσότερες Shazamed της χρονιάς.)

Μετά την κυκλοφορία του “Angel Baby” πέρυσι, ο Sivan κυκλοφόρησε μόνο τα τραγούδια “Wait” και “Trouble” από την ταινία της Paramount+ Three Months, στην οποία ο Sivan πρωταγωνιστεί ως Caleb Kahn, ένας έφηβος που ανακαλύπτει ότι έχει εκτεθεί στον HIV. Επίσης, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά The Idol που δημιουργήθηκε από το The Weeknd.

Όσο για το PNAU, κυκλοφόρησαν ένα remix του “Don’t Fly Away” του Έλβις Πρίσλεϋ, το οποίο εμφανίστηκε στη βιογραφική ταινία του Έλβις. Κυκλοφόρησαν επίσης remix του “2 Be Loved (Am I Ready)” της Lizzo και έκαναν remix του “Turn Up the Sunshine” της Diana Ross.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments