Ζώδια

Ζώδια 2-12-2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια 2-12-2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια 2-12-2022: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

Κριός Σύνθετη η εβδομάδα που ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Η Δευτέρα, είναι βοηθητική για θέματα δουλειάς και σπουδών. Στις 29/11 έχουμε την πιο απαιτητική ημέρα της εβδομάδας με τάση για καβγάδες και ατυχήματα. Ο Δεκέμβριος μπαίνει επίσης με μια όψη έντασης, που από τη μια δημιουργεί έξαψη σε ερωτικό επίπεδο, από την άλλη όμως μπορεί να σας ζορίσει είτε σε θέματα οικονομικά με απρόοπτα έξοδα. Στις 2/12 το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα και στις 4/12 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, φέρνουν στο προσκήνιο μια κατάσταση από την οποία πρέπει πιθανώς να απαλλαγείτε. Φυσικά μπορεί αυτό να αφορά και κάποιο πρόσωπο. Οι αποφάσεις αυτές φέρνουν στενοχώρια, αλλά πολλές φορές είναι προτιμότερο να τελειώνετε με κάτι οριστικά, από το να το έχετε ένα αγκάθι στην καθημερινότητα σας.

Ταύρος Η εβδομάδα ξεκινά με μια θετική όψη. Έτσι δεν είναι απίθανο να έχετε μια θετική εξέλιξη σε κάποιο επαγγελματικό θέμα που να συνοδεύεται κι από ένα καλό οικονομικό αντίτιμο. Στις 29/11 έχουμε την πιο απαιτητική όψη της ημέρας. Ας είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους, γιατί μπορεί να προκύψει ένα κλίμα έντασης. Αποφύγετε επίσης τα παρορμητικά έξοδα εκείνη τη μέρα. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με ζωηρούς τόνους και μπορεί να βρεθείτε ανάμεσα σε πυρά με συνεργάτες ή τον σύντροφό σας. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας, πιθανώς τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται εκ πρώτης. Ενδεχομένως να μπερδευτείτε από αυτά που ακούτε από συνεργάτες ή φίλους. Ακούστε τους, αλλά εμπιστευθείτε περισσότερο το ένστικτό σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου Δίδυμοι Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου ξεκινά, δίνοντας έμφαση στη σκληρή δουλειά, την πειθαρχία και την αποτελεσματικότητα. Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας, είναι η Τρίτη. Προσέξτε ιδιαίτερα το κλίμα στη δουλειά, γιατί μπορεί να υπάρχει ένταση, τάση για τσακωμούς και ίντριγκες. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να διαχειρίζεστε τον θυμό σας. Ο Δεκέμβριος μπαίνει με ένταση στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να έχετε εξελίξεις. Αν υπάρχει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή και μια επαγγελματική πρόταση που σας φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, ψάξτε το λάθος που δεν φαίνεται. Κρατήστε την καλή σας διάθεση, αλλά να έχετε και ρεαλιστικές απόψεις. Μην πιέζετε τα πράγματα.

Καρκίνος Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, αναμοχλεύει σε ψυχολογικό επίπεδο τα συναισθήματα σας, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Από την άλλη, μπορεί να οδηγήσει και σε μια συνεργασία ιδιαίτερα επικερδή για εσάς. Η πιο απαιτητική ημέρα της εβδομάδας, είναι η Τρίτη. Προσπαθήστε να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι εκτυλίσσεται γύρω σας. Ο Δεκέμβρης μπαίνει με μια σχετική ένταση, κυρίως ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο, είναι μέρες που οι υποσχέσεις που ίσως σας δίνονται, μπορεί να αποδειχτούν «κούφιες». Επειδή πολύ σύντομα αλλάζουν οι προδιαγραφές και θα είστε πολύ καλύτερα, μην βιάζεστε να δεσμευτείτε σε κάτι ή να πιέσετε άλλους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου Λέων Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, είναι πολύ βοηθητική για μια συνεργασία, με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Αντιθέτως η πιο απαιτητική ημέρα είναι η 29η Νοεμβρίου. Ίσως υπάρχουν πιο πιεστικές συνθήκες και ένταση στη δουλειά. Γεμάτη ένταση είναι και η 1η Δεκεμβρίου, αλλά αφορά το ερωτικό-σεξουαλικό επίπεδο. Από την Παρασκευή, μέχρι και την Κυριακή, είναι πιο απατηλές ημέρες. Τα σενάρια ποικίλλουν. Σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για κάτι ερωτικό είτε για κάτι οικονομικό, περιμένετε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο και μην βιάζεστε ούτε να απογοητευθείτε, ούτε να πετάξετε από ενθουσιασμό.

Παρθένος Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, σας βοηθά να βρείτε τρόπους να κάνετε πιο αποτελεσματικές και πιο επικερδείς τις προσπάθειές σας. Η πιο απαιτητική ημέρα, είναι η Τρίτη, που μπορεί να δημιουργήσει ένταση στον χώρο της δουλειάς. Τα πράγματα δεν ηρεμούν όμως ούτε την 1η Δεκεμβρίου. Διαλέξτε σοφά τις μάχες σας όμως για να μη φέρετε σε δύσκολη θέση, ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους. Από την Παρασκευή 2/12 μέχρι και την Κυριακή 4/12 κυριαρχεί μεγαλύτερη σύγχυση. Πιθανώς να βλέπετε με παραμορφωτικούς φακούς ένα άτομο σε ερωτικό επίπεδο στη ζωή σας. Ή αν το είχατε δει έτσι στο παρελθόν να σας αποκαλυφθεί μια ιδιαίτερα απογοητευτική πλευρά του.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου Ζυγός Η εβδομάδα ξεκινά ευνοώντας την οργάνωση και τη συστηματοποίηση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας έρχεται στις 29/11, όπου θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε θέματα εργασιακών σχέσεων με τους συνεργάτες σας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Από τις 2/12 μέχρι τις 4/12, θα χρειαστεί να είστε αρκετά υπομονετικοί και καθόλου βιαστικοί στις αποφάσεις σας, κυρίως σε θέματα της δουλειάς. Από την άλλη, προσέξτε ιδιαίτερα «ειδύλλια» στον χώρο της δουλειάς για να μην κάνετε κακό ούτε στα προσωπικά ούτε στα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός Η εβδομάδα ξεκινά ήπια. Αν ψάχνατε να μετακομίσετε, να κάνετε κάποια ανακαίνιση, μπορεί να έχετε την ευκαιρία. Από την άλλη, μπορεί να προκύπτει και μια οικονομική συμφωνία αυτές τις ημέρες ή να λαμβάνετε στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον. Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας έρχεται την Τρίτη. Η νευρικότητα, η απροσεξία, η βιασύνη, κυριαρχούν αυτή τη μέρα. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. αυτό ισχύει και για την 1η Δεκεμβρίου. Από την Παρασκευή, μέχρι την Κυριακή, πιθανώς ό,τι ακούτε και μαθαίνετε να μην είναι ακριβώς και η αλήθεια. Προσέξτε ιδιαίτερα σε θέματα ερωτικών σχέσεων, αλλά και στα οικονομικά σας. Αν έχετε κάνει μια νέα γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο συγκρατηθείτε κάπως μέχρι να ανακαλύψετε τι ακριβώς συμβαίνει με την άλλη πλευρά.

Τοξότης Η Δευτέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Στις 29/11 έχουμε την πιο απαιτητική όψη όλης της εβδομάδας. Θα πρέπει λοιπόν να είστε αρκετά πειθαρχημένοι και προσεκτικοί από την Τρίτη, μέχρι και την Πέμπτη. Η βιασύνη, η ένταση, η πίεση, οι απαιτήσεις από τους άλλους θα σας κάνουν να νιώθετε ιδιαίτερα νευρικοί. Από την Παρασκευή έως την Κυριακή, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις που τις έχετε στο μυαλό σας με τον τρόπο που βολεύει το συναίσθημά σας κι όχι με την αλήθεια που μπορεί να σας δείχνουν. Αφήστε σοβαρές αποφάσεις και δεσμεύσεις για λίγο αργότερα και «πηγαίνετε με το κύμα» προς το παρόν.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου Αιγόκερως Στο ξεκίνημά της η εβδομάδα, σάς ωθεί να συστηματοποιήσετε θέματα δουλειάς και οικονομικών.. Η Τρίτη, είναι η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας. Θα υπάρχει αρκετή ένταση και εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα κι ακόμα κι εσείς μπορεί να έχετε μια στιγμή ξεσπάσματος. Ιδιαίτερα στον χώρο εργασίας, προσέξτε πώς μπορεί να γίνει όλο αυτό για να μην βλάψετε τη δουλειά ή την εικόνα σας. Από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ψέματα και χειριστικές συμπεριφορές. Αν νιώσετε να συμβαίνει κάτι τέτοιο, είτε με συνεργάτες είτε με φίλους, τότε απομακρυνθείτε από την κατάσταση αυτή, σκεφτείτε καλύτερα τον τρόπο δράσης σας και επανέρχεστε με τα σωστά συμπεράσματα.

Υδροχόος Η Δευτέρα είναι μια εξαιρετική μέρα για να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας και για να διεκδικήσετε περισσότερα στον τομέα των σχέσεων, της δημιουργίας και των παιδιών. Επίσης σας ωθεί να κάνετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες προτεραιότητα. Η Τρίτη, είναι μια αρκετά απαιτητική ημέρα για σας, καθώς μπορεί να αισθανθείτε μεγαλύτερη πίεση σε μια σχέση ή συνεργασία. Στην αρχή του Δεκεμβρίου, δημιουργείται ένα κάπως θολό τοπίο σε θέματα σχέσεων και οικονομικών. Θα πρέπει να αποφύγετε σπατάλες. Από την άλλη, μπορεί να διαπιστώσετε μια διαφορά σε αξίες, απόψεις με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή ένα συνεργάτη. Αποφύγετε όμως να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Ιχθύες Η εβδομάδα ξεκινά σε πιο ήπιους τόνους, τόσο σε επίπεδο επαγγελματικών, όσο και σε επίπεδο οικογενειακών θεμάτων ή υγείας. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη, προσέξτε ιδιαίτερα τις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθώς θα είναι δύσκολο να αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις. Την 1η Δεκεμβρίου, τα νεύρα όλων θα είναι στο κόκκινο, δημιουργώντας ένταση και καβγάδες. Προσέξτε ιδιαίτερα στις οικογενειακές σχέσεις, στις μετακινήσεις σας. Από την Παρασκευή έως την Κυριακή, δημιουργείται ένα περίεργο κλίμα κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό και γενικότερα στις σχέσεις σας. Προσέξτε ιδιαίτερα ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καιρό και μην ενθουσιάζεστε αν δεν αποδείξουν πρώτα ότι μπορείτε να τους έχετε εμπιστοσύνη ερωτικά ή και επαγγελματικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments