Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Αλιρέζα Γιάχανμπακς έχει δεχτεί πρόταση και τώρα περιμένουμε την απάντησή του

Παναθηναϊκός: Ο Αλιρέζα Γιάχανμπακς έχει δεχτεί πρόταση και τώρα περιμένουμε την απάντησή του

Πηγή Φωτογραφίας: SPORT24

Προφανώς δεν είναι ο μοναδικός που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου

Το ελκυστικό πακέτο του διεθνούς Ιρανού της Φέγενορντ, που αποτέλεσε την τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μπράιτον και τα χαρακτηριστικά που δεν περνούν απαρατήρητα στο τριφύλλι. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Δεν έχουν, ασφαλώς, όλα τα δημοσιεύματα που προέρχονται από το εξωτερικό ρεαλιστική βάση. Για την ακρίβεια η πλειονότητά τους αποτελούν «παιχνίδια» μάνατζερ ή «κόλπα» των ομάδων που επιθυμούν να διαφημίσουν την πραμάτεια τους στις μεταγραφικές περιόδους προκειμένου να προσελκύσουν υποψήφιους αγοραστές.

Στην περίπτωση του Αλιρέζα Γιάχανμπακς, για τον οποίο τα ολλανδικά Μέσα ανέφεραν την Παρασκευή ότι απασχολεί τον Παναθηναϊκό, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Ιράν, που αποτέλεσε την τρίτη πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της Μπράιτον (δαπάνησε το ποσό των 19 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Αλκμααρ το καλοκαίρι του 2018!) είναι πράγματι μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στο τριφύλλι.

Προφανώς δεν είναι ο μοναδικός που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και προς το παρόν είναι πρόωρο να ισχυριστεί κανείς οτιδήποτε παραπάνω, δεν παύει ωστόσο να είναι μία περίπτωση παίκτη με χαρακτηριστικά που δεν περνούν απαρατήρητα στο τριφύλλι. 

Επιπλέον, το καθεστώς που υφίσταται για τον 29χρονο άσο στη Φέγενορντ, παρότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 μαζί της, δεν είναι απαγορευτικό στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να προχωρήσει στο… επόμενο βήμα.

Με πληροφορίες από sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments