Διεθνή

Ουίλιαμ – Μπάιντεν: Συνάντηση στη σκιά ρατσιστικού σκανδάλου στο Μπάκιγχαμ και Χάρι

Ουίλιαμ – Μπάιντεν: Συνάντηση στη σκιά ρατσιστικού σκανδάλου στο Μπάκιγχαμ και Χάρι

Πηγή Φωτογραφίας: DailyMail

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα απόσπασμα από μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα μεταδώσει, αφιερωμένη στον μικρότερο αδελφό του Ουίλιαμ, τον Χάρι, και την Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντήθηκε χθες Παρασκευή με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στη Βοστόνη, κατά την τελευταία ημέρα της επίσκεψης των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στις ΗΠΑ, την πρώτη από το 2014, η οποία επικεντρώθηκε στην κλιματική αλλαγή.

Το τριήμερο αυτό ταξίδι του ζευγαριού των Βρετανών πριγκίπων, το πρώτο στο εξωτερικό μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου, αμαυρώθηκε από τις αποκαλύψεις στη Βρετανία για τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε η νονά του πρίγκιπα Ουίλιαμ την Τρίτη στη διάρκεια εκδήλωσης στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Εξάλλου, στη μέση της επίσκεψης του πριγκιπικού ζεύγους, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα απόσπασμα από μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα μεταδώσει, αφιερωμένη στον μικρότερο αδελφό του Ουίλιαμ, τον Χάρι, και την Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι ζουν πλέον στην Καλιφόρνια.

Το απόγευμα της Παρασκευής (2/12) ο 40χρονος Ουίλιαμ χαμογελούσε όταν συναντήθηκε με τον 80χρονο Μπάιντεν στο λιμάνι της Βοστόνης για να συζητήσουν την κλιματική αλλαγή.

Πριν τη συνάντηση η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν- Πιέρ είχε επισημάνει ότι Ουίλιαμ και Μπάιντεν θα συζητήσουν «τους κοινούς τους στόχους για την κλιματική αλλαγή» και «την προτεραιότητα στα ζητήματα ψυχικής υγείας».

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είχαν επισκεφθεί τις ΗΠΑ το 2014, καλεσμένοι του τότε προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments