Lifestyle

Από βίντεο του Fipster επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Survivor ο Βασάλος

Από βίντεο του Fipster επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Survivor ο Βασάλος

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Από βίντεο του Fipster επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Survivor ο Βασάλος - Τα καρφιά για Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα τηλεοπτικά πρόσωπα. Από το 2017 με την συμμετοχή του σε ένα από τα πιο δύσκολα Survivor μέχρι σήμερα, έχει αποδείξει ότι είναι ο πιο περιζήτητος παίκτης reality. Κυρίως για τη αγωνιστικότητά του και τον ήρεμο χαρακτήρα του. Μετά την συμμετοχή του και στο Asia Express, τώρα ετοιμάζεται για το Survivor All Star, όπου και εκεί είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Vasalos (@costavasaloshd)

View this post on Instagram

A post shared by Filippos Ioannou (@fipsterr)

Λέτε να είναι ο μεγάλος νικητής του Asia Express και να κατακτήσει και το Survivor; Θα είναι ο μόνος που θα το έχει καταφέρει και σε… παγκόσμιο επίπεδο.

Αν και μέχρι να δούμε τον τελικό του Asia Express την προσεχή Κυριακή (11/12) δεν θα γνωρίζουμε ποιο ζευγάρι κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, οι τελευταίες πληροφορίες δίνουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster να είναι οι μεγάλοι νικητές.Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα αναχωρήσει σε λίγες ημέρες για τον Άγιο Δομήνικο με τον αέρα του νικητή του Asia Express, αλλά και ως το φαβορί για την νίκη και στο Survivor All Star. Μην εκπλαγείτε αν τελικά τα καταφέρει. Στο Survivor του 2017 είχε τερματίσει τρίτος, αλλά τότε ήταν δύσκολο να ξεπεράσει τον…τυφώνα Ντάνο. Φέτος ίσως τα καταφέρει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments