Lifestyle

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει με διαφορά το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο πλατό για φέτος

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει με διαφορά το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο πλατό για φέτος

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η παρουσιάστρια βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία τα τελευταία 11 χρόνια με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό

Λιγότερες από 17 ημέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και τo feed μας στο Instagram έχει γεμίσει με δέντρα, λαμπάκια και αξιοζήλευτους στολισμούς. Πριν λίγες εβδομάδες η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της για να διακοσμήσει το σπίτι. Η δημοφιλής παρουσιάστρια του ALPHA λατρεύει την περίοδο των εορτών και ήταν από τις πρώτες celebrities που δημοσίευσαν αξιοζήλευτες deco εικόνες.

View this post on Instagram

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία στην οποία ποζάρει με χριστουγεννιάτικη διάθεση γράφοντας: «Ξεκινάμε». Λίγο αργότερα μας αποκάλυψε το τελικό αποτέλεσμα με το στολισμένο δέντρο να είναι κυριολεκτικά εκθαμβωτικό.

Η παρουσιάστρια βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία τα τελευταία 11 χρόνια με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο έγκριτος ποινικολόγος έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα ιδιαίτερο σπίτι στην Αγία Παρασκευή. Τα τελευταία χρόνια μένουν εκεί μαζί με τα 3 τους παιδιά (Νάγια, Μαίρη, Γιάννη) τα οποία αποτελούν την no1 αδυναμία και προτεραιότητά τους.

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» διατηρεί μια από τις ωραιότερες κατοικίες στα Βόρεια Προάστια και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει υλικό στα social media, μέσα από το σπίτι της, στο οποίο περνά και αρκετές ώρες, μετά το τέλος της εκπομπής της στον Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments