Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του αστυνομικού

Θεσσαλονίκη: Διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του αστυνομικού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σε κατ΄οίκον περιορισμό θα μείνει ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά στα Διαβατα της Θεσσαλονίκης

Σε κατ΄οίκον περιορισμό θα μείνει ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά στα Διαβατα της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια καταδίωξης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα ο ανήλικος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε διιαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστεί.

Μετά την εξέλιξη αυτή την τελική απόφαση για το αν ο αστυνομικός θα προφυλακιστεί ή όχι θα λάβει το επόμενο διάστημα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ο αστυνομικός έφτασε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζοντας ποινική δίωξη από την εισαγγελέα πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα) και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης (πλημμέλημα).

Σε εξέλιξη αστυνομικές επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά στην Αττική

Σε εξέλιξη είναι και σήμερα επιχειρήσεις της Αστυνομίας σε καταυλισμούς Ρομά στην Αττική. Ήδη, από τις έρευνες στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου παρουσία εισαγγελέα, έχουν γίνει δύο προσαγωγές.

Οι έρευνες γίνονται σε σπίτια όπου διαμένουν Ρομά σε Ασπρόπυργο, Ζεφύρι, Μενίδι και Άνω Λιόσια και οι αστυνομικοί αναζητούν όπλα και ναρκωτικά.

Η επιχείρηση γίνεται προκειμένου να εντοπιστούν οι ταραξίες των τελευταίων ημερών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments