Αθλητισμός

Στον πάγκο της Πορτογαλίας με τη Φέγενορντ ο Τζαχανμπάκς που θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός

Στον πάγκο της Πορτογαλίας με τη Φέγενορντ ο Τζαχανμπάκς που θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός

Πηγή Φωτογραφίας: News18

Μετά το τέλος της άδειας που είχε ύστερα από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ιρανός μεσοεπιθετικός Αλιρεζά Τζαχανμπάκς, ο οποίος ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, ενσωματώθηκε στην 30μελη αποστολή της Φέγενορντ για το μίνι καμπ (ως το Σάββατο) που θα πραγματοποιήσει στο Λάγος της Πορτογαλίας δίνοντας εκεί δύο φιλικά παιχνίδια.

Δεδομένο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αλιρεζά Τζαχανμπάκς.  Από τότε, δεν έχει διαφοροποιηθεί το πλαίσιο (πέραν της παραδοχής των «πράσινων» πως ο μουντιαλικός άσος όντως απασχολεί, κάτι που μόλις δημοσιοποιήθηκε η περίπτωσή του, δεν συνέβη).

View this post on Instagram

A post shared by alireza jahanbakhsh (@jahanbakhs336)

Η Φέγενορντ δεν «καίγεται» να τον παραχωρήσει, κάτι που αν γίνει – τη δεδομένη τουλάχιστον στιγμή – επιθυμεί να το κάνει με πώληση και αυτό γιατί εκτιμάται πως πλέον η ανταποδοτική σχέση του αγωνιστικού ρόλου του Τζαχανμπάκς με τις απολαβές του (σ.σ. 1 εκατομμύριο ευρώ) δεν είναι επωφελής για τους πρωτοπόρους της Eredivisie.

Όπως και να ‘χει, ο Ιρανός ακόμη και σε ρόλο μπαλαντέρ από τον πάγκο, ακόμη και σε ρόλο… μέντορα για τους νεαρότερους του ρόστερ, τουλάχιστον από τον κόουτς Άρνε Σλοτ υπολογίζεται.

Απολύτως ενδεικτικό το γεγονός ότι μετά την άδεια που έλαβε ύστερα από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ιρανός συμπεριλήφθηκε στην 30μελη αποστολή της Φέγενορντ, η οποία σήμερα αναχώρησε για το Λάγος της Πορτογαλίας, όπου και θα πραγματοποιήσει ένα μίνι προπονητικό καμπ ενόψει της επανέναρξης του ολλανδικού πρωταθλήματος στις 8 Ιανουαρίου.

Οι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές του ολλανδικού συλλόγου που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Πολωνός μέσος Σεμπάστιαν Σιμάνσκι και ο Ολλανδός τερματοφύλακας Τζάστιν Μπέιλο δεν ταξίδεψαν έχοντας ακόμη άδεια (Πολωνία και Ολλανδία άλλωστε πήγαν μακρύτερα στο τουρνουά από το Ιράν του Τζάχανμπακς).

Η Φέγενορντ θα δώσει στο Λάγος δύο φιλικά, αύριο Τρίτη με τη Χάιντουκ και την Παρασκευή με τη Ρεν, με την επιστροφή της στο Ρότερνταμ να είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο, συνεχίζοντας έκτοτε εντός ολλανδικών συνόρων την προετοιμασία της (με δύο ακόμη φιλικά, στις 23 Δεκεμβρίου κόντρα στους Go Ahead Eagles και στις 28 κόντρα στην Έμεν).

Με πληροφορίες από sports24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments