Πολιτική

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης μπορεί να πάει σε εκλογές μετά τον προϋπολογισμό

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης μπορεί να πάει σε εκλογές μετά τον προϋπολογισμό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να πάει σε εκλογές αμέσως μετά τον προϋπολογισμό εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να πάει σε εκλογές αμέσως μετά τον προϋπολογισμό εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που περιοδεύει στη Φθιώτιδα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην ανοίξει η Βουλή μετά τις γιορτές και να πάμε σε πρόωρες εκλογές, καθώς, όπως ανέφερε, «ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να διασφαλίσει πλέον ένα προστατευτικό περιβάλλον και θα αναγκάζεται να το βάζει στα πόδια, όπως έγινε πρόσφατα στη Βουλή, γιατί δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις».

Καταλόγισε επίσης στον πρωθυπουργό ότι «έχει υιοθετήσει τη θλιβερή εκδοχή ότι είναι βλαξ και ότι τον κορόιδεψε ο ανιψιός του, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι βλαξ αλλά ένοχος».

,

Ερωτηθείς εάν θα κάνει πρόταση μομφής, είπε πως δεν το αποκλείει, αν και με αυτό τον τρόπο δεν θα διαλευκάνει την υπόθεση, καθώς μόνον η ελληνική Δικαιοσύνη είναι αρμόδια γι’ αυτό.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, αναφέρθηκε στα λεγόμενα των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, «οι υποκλοπές αποτελούν μια πρωτοφανή δημοκρατική εκτροπή», και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «στοχοποιεί όσους τις αναδεικνύουν και όσους από την αντιπολίτευση φωνάζουν ότι δεν είναι ανεκτές».

«Αν στο όνομα της οποιαδήποτε κρίσης δεχόμαστε τη συρρίκνωση της δημοκρατίας, δεν απέχει πολύ το να βάλουμε τη δημοκρατία στο απόσπασμα» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας όλους τους «δημοκρατικούς πολίτες απ’ όλα τα κόμματα να ενώσουν τη φωνή και να πουν ώς εδώ».

Τόνισε δε, πως «σε οποιαδήποτε φιλελεύθερη ευρωπαϊκή δημοκρατία αν γινόντουσαν τέτοιες αποκαλύψεις, δεν θα μπορούσε να σταθεί η κυβέρνηση ούτε λεπτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments