Trash

Λιάγκας για γάμο Βανδή-Μπισμπίκη: “Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, ποτέ”!

Λιάγκας για γάμο Βανδή-Μπισμπίκη: “Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, ποτέ”!

Πηγή Φωτογραφίας: Trelo Kouneli

«Και πώς τώρα τα φέρνει έτσι η ζωή και ερωτεύεται την απόλυτη mainstream Ελληνίδα του star system, συμβατική και όχι αντισυμβατική, και πας πια και φιλιέσαι δημοσίως, κουνιέσαι δημοσίως, τα κάνεις όλα δημοσίως»

«Είναι ένας άντρας, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, του περιθωρίου, έχει μεγαλώσει πέριξ της Ομόνοιας με τρανσέξουαλ, ιερόδουλες, έχει ζήσει με αυτές, το έχει πει ο ίδιος και γι’ αυτό λέει ότι όλα του τα έργα έχουν τέτοιες σκοτεινές αναφορές.

View this post on Instagram

A post shared by Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

Και πώς τώρα τα φέρνει έτσι η ζωή και ερωτεύεται την απόλυτη mainstream Ελληνίδα του star system, συμβατική και όχι αντισυμβατική, και πας πια και φιλιέσαι δημοσίως, κουνιέσαι δημοσίως, τα κάνεις όλα δημοσίως», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας σήμερα μέσα από την εκπομπή του, σχολιάζοντας το θερμό φιλί που αντάλλαξαν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια το βράδυ του Σαββάτου.

«Ενώ είναι υπερβολή όλο αυτό, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ να φιληθώ δημόσια με έναν άνθρωπο, ποτέ. Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν θα το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Έτσι είμαι εγώ. Δεν θα μου βγει ποτέ, είμαι σίγουρος. Ποτέ. Αυτό είναι τόσο αυθεντικό που ακόμα και στην υπερβολή του αυτοί όπου βρεθούν αγκαλιάζονται, φιλιούνται. Τους ζηλεύω με την καλή έννοια. Είναι αυθεντικό, δεν το παρεξηγείς, λες είναι ωραίο», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments