Lifestyle

Μιχάλης Ρακιντζής: Η ιστορία πίσω από το εμβληματικό τραγούδι “Δικός σου για πάντα”

Μιχάλης Ρακιντζής: Η ιστορία πίσω από το εμβληματικό τραγούδι “Δικός σου για πάντα”

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ρακιντζής: Πήγαινα Αθήνα- Θεσσαλονίκη και άκουγα σε όλο το δρόμο τραγούδια μου

Καλεσμένος του “Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν” της ΕΡΤ το μεσημέρι της Τρίτης (13/12) ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο διάσημος τραγουδιστής και τραγουδοποιός μοιράστηκε με το παρουσιαστικό δίδυμο όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός πως όπως είπε ο ίδιος, έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις στη ζωή του και σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει να πει κάτι καινούργιο.

View this post on Instagram

A post shared by Mihalis Rakintzis (@m.rakintzis)

Σχολιάζοντας πως δεν αισθάνεται μεγάλος σταρ καθώς απλά κάνει αυτό που του αρέσει, παίζοντας και δημιουργώντας μουσική, ο Μιχάλης Ρακιντζής άνοιξε τα χαρτιά του στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τη σχέση του με τη μουσική, τα συναισθήματά του όταν ακούει ένα τραγούδι, ενώ αποκάλυψε μία απίστευτη ιστορία πίσω από το δημοφιλές τραγούδι του “Δικός σου για πάντα”.

“Στα χρόνια που έχουν περάσει έχουν αποτυπωθεί κάποια πράγματα, δηλαδή, όταν μία εποχή είχες πολύ καλές πωλήσεις σε δίσκους, ξέρεις ότι αυτοί οι δίσκοι και οι κασέτες υπάρχουν σε κάποια σπίτια που σηματοδοτούν μία συγκεκριμένη εποχή. Ακούγοντας δηλαδή ο άλλος κάποια κομμάτια κάτι του θυμίζει, κάτι έχει ζήσει με αυτό. Ακόμα και εγώ, όταν ακούω κάποιο τραγούδι, κάπου με πάει, όχι δικά μου, ξένα τραγούδια που έχω αγαπήσει. Μου θυμίζει συγκεκριμένα πράγματα”, ανέφερε ο Μιχάλης Ρακιντζής μιλώντας για την επιτυχία που εξακολουθεί να βιώνει ακόμα και σήμερα σε κάθε του εμφάνιση.

Αναφερόμενος στην τύχη που έχουν συγκεκριμένα κομμάτια, ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε μία απίστευτη ιστορία για ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του, το “Δικός σου για πάντα”, το οποίο όπως σχολίασε δεν είχε τις προδιαγραφές που είχαν άλλα τραγούδια, ενώ είχε μπει τελευταίο στον δίσκο και μάλιστα στη δεύτερη πλευρά. “Αυτό είχε την τύχη να προχωρήσει, δεν ξέρω αν ήταν η τύχη ή αν είχε την εμπορικότητα, αλλά ξεχώρισε χωρίς να το προωθήσει η εταιρεία”, δήλωσε.

Παράλληλα, θυμήθηκε τις εποχές που ζητούσε να σταματήσουν να παίζουν τα τραγούδια του με τον φόβο να μην “καούν”, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, “είχε παραγίνει”. “Ξεκίναγα από Αθήνα πήγαινα Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις και σε όλο τον δρόμο και στη Θεσσαλονίκη, δεν άκουγα τίποτα άλλο. Και είχαν παραπονεθεί και άλλοι συνάδελφοι καλλιτέχνες για αυτό! Θεωρώ όμως ότι αυτή η υπερέκθεση μπορεί να είναι καλή για μία συγκεκριμένη περίοδο, μακροπρόθεσμα όμως δεν είναι. Πιστεύω ότι ‘καίγεσα’ κάποια στιγμή”, δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments