Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022, Κροατία – Μαρόκο 2-1: “Χάλκινοι” οι Κροάτες [vid]

Μουντιάλ 2022, Κροατία – Μαρόκο 2-1: “Χάλκινοι” οι Κροάτες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: outlookindia

Τώρα όλα τα βλέμματα στρέφονται στον αυριανό μεγάλο τελικό μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας...

Στον τελικό της “παρηγοριάς” η Κροατία επικράτησε 2-1 του Μαρόκου, αφήνοντάς το στην 4η θέση στον κόσμο, χωρίς ωστόσο να του στερεί τίποτα από την εντυπωσιακή πορεία του στο μουντιάλ του Κατάρ.

Η δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων στο Μουντιάλ, στο στάδιο «Καλίφα Ιντερνάσιοναλ» της Ντόχα, (σ.σ. η πρώτη ήταν στην φάση των ομίλων και είχε τελειώσει ισόπαλη χωρίς τέρματα) ανέδειξε νικήτρια την «Χρβάτσκα» με τα υπέροχα γκολ των Γκβάρντιολ και Όρσιτς στο πρώτο μέρος, ενώ από την πλευρά τους οι Αφρικανοί είχαν προσωρινά ισοφαρίσει με τον Ντάρι.

Απαλλαγμένες από το άγχος οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ξεκάθαρη διάθεση να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, προς τέρψιν των περίπου 45.000 οπαδών που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Καλίφα Ιντερνάσιοναλ» της Ντόχα.

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Σούταλο, Γκβάρντιολ, Όρσιτς (95′ Γιάκιτς), Μάγερ (66′ Πάσαλιτς), Μόντριτς, Κόβατσιτς, Πέρισιτς, Λιβάγια (66′ Πέτκοβιτς), Κράμαριτς (61′ Βλάσιτς).

Μαρόκο: Μπόνο, Χακίμι, Νταρί (64′ Μπενούν), Ελ Γιαμίκ (68′ Αμαλάχ), Ατιάτ Αλάχ, Σαμπιρί (46′ Σαΐρ), Αμραμπάτ, Ελ Κανούς (56′ Ουναχί), Ζιγές, Εν Νεσιρί, Μπουφάλ (64′ Ζαρουρί).

Τώρα όλα τα βλέμματα στρέφονται στον αυριανό μεγάλο τελικό μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας…

Δείτε τα highlights του μικρού τελικού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments