Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Νεκρός 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Παλαιό Φάληρο: Νεκρός 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι
Στις 2:00 το μεσημέρι στο Παλαιό Φάληρο, ένας 16χρονος τηλεφώνησε στο 112 και ανέφερε ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Στις 2:00 το μεσημέρι στο Παλαιό Φάληρο, ένας 16χρονος τηλεφώνησε στο 112 και ανέφερε ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του. Στη μεζονέτα, στο Παλαιό Φάληρο, πήγαν αστυνομικοί πυροσβέστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα και διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Ο ανήλικος σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κλειδώσει το σπίτι, και δεν απαντούσε όταν τον καλούσαν από το «100».

Μιλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας, είχε αναφέρει: «Θέλω να αυτοκτονήσω» και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.

Αμέσως μετά προχώρησε στην ενέργεια που είχε προειδοποιήσει πως θα κάνει, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό στον εαυτό του με πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το παιδί χρησιμοποίησε το όπλο του πατέρα του, ο οποίος είχε άδεια οπλοκατοχής.

Ο 16χρονος κάλεσε το 112 και αμέσως στο σημείο έφτασε η Άμεση Δράση, αστυνομικοί της οποίας βρήκαν τον 16χρονο, με μια σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ο 16χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments