Ελλάδα

Πυροβολισμοί Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο λίγα λεπτά μετά την διπλή εκτέλεση [vid]

Πυροβολισμοί Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο λίγα λεπτά μετά την διπλή εκτέλεση [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Νέο βίντεο λίγα λεπτά μετά την διπλή εκτέλεση

Σχεδόν 24 ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία δύο ανδρών σε καφετέρια στην πλατεία Νέας Σμύρνης, νέο βίντεο δείχνει τη στιγμή που το ΕΚΑΒ παραλαμβάνει την 31χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα.

Το νέο βίντεο, το οποίo παρουσιάστηκε στην εκπομπή livenews από τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, δείχνει τη στιγμή που οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ βγάζουν από την καφετέρια με φορείo την 31χρονη κοπέλα, η οποία δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο πόδι.

Η 31χρονη, η οποία καθόταν σε τραπέζι πίσω από τους δύο άνδρες που δολοφονήθηκαν από τις επτά σφαίρες που έριξε ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, δέχθηκε μία σφαίρα στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

 Αυτά είναι τα δύο θύματα της διπλής εκτέλεσης [pic]

Αλβανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν τις φωτογραφίες των δύο αντρών που δολοφονήθηκαν χθες βράδυ στο μαφιόζικο χτύπημα σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη. Τα άτομα στη φωτογραφία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ο Armando Organja, 44 ετών και ο Kreshnik Çerçizaj, 41 ετών (στα δεξιά).

«Στόχος» φαίνεται πως ήταν ο 41χρονος, Kreshnik Cercizag, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι με 7 σφαίρες. Πρόκειται για γνώριμο των Αρχών, καθώς είχε καταδικαστεί για λαθροδιακίνηση, ναρκωτικά και ληστείες. Ο 41χρονος ήταν εκτός φυλακών με περιοριστικούς όρους.

Το δεύτερο θύμα ήταν ένας 44χρονος άνδρας, o επίσης αλβανικής καταγωγής, Armando Ogranaja, ο οποίος καθόταν μαζί με τον «στόχο» του δράστη.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις της νύχτας αποδίδει η ΕΛΑΣ την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 41 και 44 ετών, αργά το βράδυ της Κυριακής,18 Δεκεμβρίου 2022, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments