Αθλητισμός

Νέος… Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό – Φέρνει εκατομμύρια από Ιταλία – “Πόρτα” Μαρινάκη για Χουάνγκ!

Νέος… Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό – Φέρνει εκατομμύρια από Ιταλία – “Πόρτα” Μαρινάκη για Χουάνγκ!
Ποιος ξένος αποχωρεί τον Γενάρη και τα εκατομμύρια για τον Κορεάτη!

Ποιος ξένος αποχωρεί τον Γενάρη και τα εκατομμύρια για τον Κορεάτη! Γιατί στον Λιμάνι δεν ασχολούνται με τις προσφορές που ακούγονται για τον Μουντιαλικό χαφ και ποιος κεντρικός αναμένεται να αποχωρήσει.

Τις τελευταίες του ημέρες στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να διανύει ο Παπ Αμπού Σισέ, καθώς ο μάνατζέρ του με δηλώσεις του ανέφερε ότι μπορεί να φέρει πρόταση τώρα, σε διαφορετική περίπτωση θα το κάνει το προσεχές καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του στο Μουντιάλ δεν βοήθησε και πολύ για να ανέβει η αξία του, που αυτή τη στιγμή είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι τον πουλάει με 10 εκατ. ευρώ!

Και η αλήθεια είναι ότι παίκτη με την εμπειρία του Σισέ σε επίπεδο πρωταθλητισμού και συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, 27 ετών, που να μπορεί να σταθεί σε τριάδα και τετράδα στην άμυνα, ενώ έχει και ευχέρεια στο σκοράρισμα, δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεις.

Η Μόντσε, του Μοντέστο, είχε δείξει ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να το κάνει και τώρα. Η ιταλική ομάδα έχει πορτοφόλι, θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Serie A και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Το πιθανότερο σενάριο είναι πάντως να καταθέσει πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, όπως συνέβη με τον Μαντί Καμαρά και τη Ρόμα.

Την ίδια στιγμή που υπάρχουν από τη Γερμανία πληροφορίες για τον Χουάνγκ και ενδιαφέρον από ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Μόνο που ο διεθνής Κορεάτης άσος δύσκολα θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Γιατί και πριν από λίγο καιρό είχε προκύψει, ξανά, το ενδιαφέρον των Χόφενχαϊμ, Φράιμπουργκ, Άιντραχτ και Μπορούσια Γκλάντμπαχ, αλλά οι Πειραιώτες είχαν κάνει κατανοητό ότι ο παίκτης θα πουληθεί το προσεχές καλοκαίρι μόνο με ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ.

Οι Γερμανοί, τώρα, έρχονται με χρήματα κοντινά σε αυτά που είναι η τιμή του παίκτη, κάπου στα 4 εκατ ευρώ, αλλά ο Μαρινάκης θεωρεί ότι τα 15 εκατ. ευρώ είναι εύκολο να βρεθούν στην Αγγλία το προσεχές καλοκαίρι. Και, όπως και να το κάνουμε, κάτι παραπάνω θα ξέρει…

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments