Αθλητισμός

Πρόταση από κορυφαία ομάδα σε Μαρσέλο – Τον θέλουν για Γενάρη ή καλοκαίρι – Συμφωνία με Μαρινάκη!

Πρόταση από κορυφαία ομάδα σε Μαρσέλο – Τον θέλουν για Γενάρη ή καλοκαίρι – Συμφωνία με Μαρινάκη!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η προσφορά που έχει στα χέρια του και η συζήτηση με τον Ολυμπιακό.

Η προσφορά που έχει στα χέρια του και η συζήτηση με τον Ολυμπιακό. Η απόφαση του να δουλέψει σκληρά και να βοηθήσει τους Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους, η συζήτηση με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου και το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, μας επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη στον Ολυμπιακό και έναν διαφορετικό Μαρσέλο. Ο σούπερ σταρ των Πειραιωτών παρότι έφτασε πολύ κοντά στην έξοδο (κάτι που έγινε με τον Σίμε Βρσάλικο), αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της σκληρής δουλειάς και τα έφερε όλα τούμπα μέσα σε έναν μήνα.

Ο Βραζιλιάνος άσος εμφανίστηκε διαφορετικές και βελτιωμένος αγωνιστικά, τόσο στα φιλικά όσο και στο επίσημο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και όχι έβαλε… φρένο στα σενάρια για λύση συμβολαίου, αλλά έθεσε υποψηφιότητα και για την αρχική ενδεκάδα του Μίτσελ.

Ο Μαρσέλο όμως δεν είναι «τυχαίος» ποδοσφαιριστής και σίγουρα η παρουσία στον Ολυμπιακό αποτελεί διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι άλλωστε μία προσωπικότητα που ακόμα και τώρα τραβάει πάνω του όλα τα φλας και απασχολεί ακόμα τα ευρωπαϊκά media.

Γι’ αυτό λοιπόν, παρότι ξεσήκωσε τον κόσμο των Ερυθρολεύκων με τα δύο εκπληκτικά γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ατρόμητο για το Κύπελλο, φωνάζοντας έτσι ηχηρό “παρών”, αλλά στη Ρεάλ Μαδρίτης του έχουν διαμηνύσει το εξής: “Η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή για ν’ αναλάβεις πόστο!”.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνει κάτι τον χειμώνα, μιας και ο Μαρσέλο υπολογίζεται κανονικά πλέον στο μεγάλο λιμάνι. Το καλοκαίρι, όμως, θα ανοίξει μία εντελώς διαφορετική συζήτηση. Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό πως και πριν μερικές εβδομάδες, η Ρεάλ του είχε δώσει ανοιχτά το ελεύθερο να επιστρέψει διοικητικά στο σύλλογο.

Η όλη συζήτηση γίνεται, διότι στο συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες υπάρχει οψιόν για 1+1 χρόνια. Άρα αν οι Μαδριλένοι μπουν στο κόλπο πείθοντας τον Βραζιλιάνο σταρ ν’ αποσυρθεί με το τέλος της σεζόν, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να τον κρατήσει.

Πάντως, ακόμα και να αποχωρήσει σε έξι μήνες, ο Μαρσέλο θα έχει μία εξαιρετική διαφήμιση με τον σύλλογο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δυο τους άλλωστε συζήτησαν και από κοινού αποφάσισαν για τη… δεύτερη ευκαιρία στην προετοιμασία της Ισπανίας, ενώ σίγουρα αν αποφασίσει να φύγει, αυτό θα γίνει σε συμφωνία με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments