Nέα της αγοράς

Μασκ: Αφού του γύρισαν την πλάτη οι χρήστες του Twitter – Κάνεις δώρα σε συνδρομητές του Blue

Μασκ: Αφού του γύρισαν την πλάτη οι χρήστες του Twitter – Κάνεις δώρα σε συνδρομητές του Blue

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Το Twitter θα κάνει αυτή την αλλαγή».

Δραστικά μέτρα αλλαγής των κανονισμών για τις δημοσκοπήσεις στο Twitter λαμβάνει ο Έλον Μασκ μετά την «ψυχρολουσία» που του επεφύλασσαν οι χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι ψήφισαν την αποχώρηση του από την θέση του CEO σε poll που ο ίδιος ξεκίνησε.

Η νέα μορφή των δημοσκοπήσεων στο Twitter, οι οποίες θα αφορούν σε σημαντικές αποφάσεις γύρω από την πολιτική του μέσου, θα περιλαμβάνουν μόνο τους συνδρομητές του Twitter Blue, όπως προανήγγειλε ο ίδιος οι δισεκατομμυριούχος με ανάρτηση του.

Απαντώντας σε ένα μέλος του Blue με το ψευδώνυμο Unfiltered Boss, ο Μασκ συμφώνησε με την πρόταση ότι μόνο οι συνδρομητές θα πρέπει να έχουν φωνή στη μελλοντική πολιτική γράφοντας: «Το Twitter θα κάνει αυτή την αλλαγή». Μια μέρα νωρίτερα, ο δισεκατομμυριούχος επικεφαλής δεσμεύτηκε να υποβάλει σε ψηφοφορία όλες τις μελλοντικές αποφάσεις πολιτικής και πρόσφερε στους χρήστες του Twitter την ευκαιρία να επιλέξουν την ηγεσία, ρωτώντας τους αν έπρεπε να παραιτηθεί.

Περισσότερα από 10 εκατομμύρια, ή το 57,5% των ψήφων, τάχθηκαν υπέρ της παραίτησης του Μασκ από τον ρόλο του επικεφαλής του Twitter.

Προηγουμένως, είχε δεσμευτεί να τηρήσει το αποτέλεσμα, αλλά σχεδόν μια μέρα αργότερα, είχε αναρτήσει tweet περισσότερες από 10 φορές χωρίς να αναφερθεί σε τίποτα σχετικό. Ο Μασκ απάντησε σε ένα tweet που υποδηλώνει ότι η δημοσκόπηση μπορεί να έχει χειραγωγηθεί από bots με μία μόνο λέξη: «ενδιαφέρον».

Ο Μασκ προειδοποίησε ότι το Twitter κινδυνεύει με χρεοκοπία και δημιούργησε ένα «σκληροπυρηνικό» εργασιακό περιβάλλον για τους εναπομείναντες εργαζόμενους μετά από μια δραστική μείωση του προσωπικού. Στους λιγότερους από δύο μήνες στο τιμόνι του, έχει καταφέρει να τρομάξει τους διαφημιστές, έχει αποξενώσει τους πιο ένθερμους χρήστες του Twitter και μετέτρεψε την υπηρεσία από μια αντανάκλαση των ειδήσεων της ημέρας σε κύριο θέμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments