Αθλητισμός

Αρπάζει παίκτη από ομάδα Euroleague o ΠΑΟ – Φήμες για επιστροφή έκπληξη – Ανακοίνωση για Μήτογλου

Αρπάζει παίκτη από ομάδα Euroleague o ΠΑΟ – Φήμες για επιστροφή έκπληξη – Ανακοίνωση για Μήτογλου
Δύο πρώην παίκτες του Τριφυλλιού είναι στη λίστα Ράντονιτς και εξετάζονται.

Δύο πρώην παίκτες του Τριφυλλιού είναι στη λίστα Ράντονιτς και εξετάζονται. Γιατί οι Πράσινοι εξετάζουν περιπτώσεις και από άλλες ομάδες της Ευρώπης, γιατί μπορούν να κάνουν κίνηση τις επόμενες ώρες και οι εξελίξεις με τον Έλληνα άσο που μπορεί να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού!

Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα ενόψει του παιχνιδιού με την Εφές, που ούτως ή άλλως είναι πολύ δύσκολο, όσον αφορά στο κομμάτι της νίκης.

Ο Γκουντάιτις έχει θέμα, όπως και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, τουλάχιστον επανέρχεται ο Γκριγκόνις και είναι ένας καλός λόγος αυτός, ώστε ο Ντέγιαν Ράντονιτς να χαμογελάει. Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπαρτσελόνα, ο Ντέρικ Ουίλιαμς έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια, αλλά κάπου έχει κουραστεί, αφού δεν υπάρχει αντικαταστάτης του.
Τον επόμενο μήνα, όμως, μπορεί να υπάρχει, αφού οι «πράσινοι» σκέφτονται σοβαρά αυτή την προοπτική. Κατ’ αρχάς για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να αποδεσμευθεί ο Αντριου Αντριους, κάτι, πάντως, που δεν θα είναι δύσκολο να υλοποιηθεί.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments