Αθλητισμός

Έχασε 10 εκατομμύρια από Αγκιμπού, υπογράφει στο εξωτερικό – “Σκούπα” Μίτσελ, φεύγουν 4+3 παίκτες!

Έχασε 10 εκατομμύρια από Αγκιμπού, υπογράφει στο εξωτερικό – “Σκούπα” Μίτσελ, φεύγουν 4+3 παίκτες!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το... λάθος με Καμαρά, η απόφαση του Ισπανού και οι αλλαγές στο ρόστερ.

Το… λάθος με Καμαρά, η απόφαση του Ισπανού και οι αλλαγές στο ρόστερ. Γιατί στο Λιμάνι έχασαν τη μεγάλη τους ευκαιρία με το “διαμάντι” που είχαν εντοπίσει και… απογείωσε ο Μαρτίνς, ποιο θα είναι το μέλλον του και οι ποδοσφαιριστές που αποχωρούν το 2023.

Ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν μια από τις περιπτώσεις μεταγραφών των ελληνικών ομάδων που κατέφτασε αθόρυβα στη χώρα μας, ωστόσο κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει σημαντικά πράγματα και να βελτιωθεί αισθητά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.

Είχε έρθει από την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με ένα αρκετά χαμηλό συμβόλαιο και ένα πλάνο τετραετίας για να μπορέσει να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πίστεψε αρκετά στον ίδιο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επί Μίτσελ κατέγραψε 41 συμμετοχές, έχοντας 6 γκολ και 5 ασίστ σε αυτό το διάστημα. Βέβαια το τελευταίο διάστημα της παραμονής του ο Μίτσελ είχε σταματήσει να τον υπολογίζει ιδιαίτερα, κάτι που φάνηκε πως συνεχίστηκε και επί Κορμπεράν και Μίτσελ, μιας και μετράει 10 συμμετοχές με μόλις 500΄ συμμετοχής, ενώ δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Πάντως, αυτός που βγήκε… χαμένος ήταν ο Ολυμπιακός, μιας και οι συζητήσεις με την Λέστερ έδειχαν ότι ο Καμαρά θα μπορούσε να φέρει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ, ενώ είχε φτάσει να αξίζει 5 εκατ. ευρώ στην αξία του. Πλέον ο νεαρός μεσοεπιθετικός αξίζει 4 εκατ. ευρώ ωστόσο φαντάζει δεδομένο ότι η αξία του θα γνωρίσει και νέα πτώση, παρότι είναι μόλις 21 ετών.

H αλήθεια είναι ότι ο Μίτσελ έχει σταματήσει να τον πιστεύει, ωστόσο είναι τέτοια και η ποιότητα συμπαικτών του που παίζουν στις ίδιες θέσεις που μόνο με ένα… θαύμα δεν θα δοθεί δανεικός, έστω προς τα τέλη του Γενάρη. Την υπάρχουσα στιγμή, λοιπόν, η λογική λέει πως θα πάρει μερικά παιχνίδια ακόμη και εάν δεν βελτιωθεί, τότε θα καταλήξει στην γειτονική Τουρκία που έχει αρκετή πέραση.

Ώρα αποχωρήσεων στο Λιμάνι, ποιους… διώχνει ο Μίτσελ

Πολλές και σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο Λιμάνι το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο Μίτσελ επιμένει στον μικρό αριθμό ρόστερ που έχει προαναγγείλει, με αποτέλεσμα τώρα να έχει φτάσει η ώρα του ξεσκαρταρίσματος.

Και υπάρχουν δύο ονόματα που είναι τοπ στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά δεν έχουν μέλλον στο Λιμάνι. Ποιοι είναι αυτοί; Οι δύο κορυφαίοι είναι οι Σισέ και Κούντε, που ο Μίτσελ τούς έχει ενημερώσει ότι δεν έχουν μέλλον στο Λιμάνι. Το παράδοξο, εδώ, είναι ότι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, παρότι αμφότεροι βρέθηκαν στο Μουντιάλ, δεν υπάρχει για την ώρα καμία πρόταση. Όχι που να καλύπτει ή όχι τον Ολυμπιακό, αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία-Αγγλία (για τον Σισέ) και Γερμανία (για τον Κούντε) για τους δύο παίκτες. Επίσημη πρόταση δεν υπάρχει. Για την ώρα τουλάχιστον.

Ο Ολυμπιακός, την ίδια στιγμή, ψάχνει τον τρόπο για να αποχωριστεί τους Μπόουλερ και Ουί Τζο, που επίσης δεν έχουν μέλλον στο Λιμάνι. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, άλλωστε, αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό να έρθει ένας επιθετικός και ένας εξτρέμ.

Το ζήτημα είναι ότι με τους Μπόουλερ και Ουί Τζο υπάρχει το πρόβλημα ότι δεν μπορούν να παίξουν σε τρίτη ομάδα μέσα στη σεζόν, άρα είναι περιορισμένες οι επιλογές του. Ο Μπόουλερ, για παράδειγμα, μπορεί να παίξει μόνο στην Μπλάκπουλ – Ομάδα στην οποία είναι το πιθανότερο να δοθεί δανεικός. Ο Ουί Τζο, από την άλλη πλευρά, αν φύγει από τον Ολυμπιακό μπορεί να παίξει μόνο σε ομάδα της πατρίδας του…

Αυτή είναι η πρώτη 4άδα. Υπάρχουν 3 ακόμα ποδοσφαιριστές που είναι με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας: Αμπουμπακάρ Καμαρά, Άβιλα, Λάιντνερ. Πού θα βγάλει ο δρόμος τον καθένας τους (για παράδειγμα για τον Καμαρά υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη) δεν είναι ακόμα γνωστό. Αλλά σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι έχει μπει σε μια σειρά για να περιορίσει τα λάθη που έχουν γίνει το περασμένο καλοκαίρι…

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments