Αθλητισμός

Βάλσαμο ο Ράντονιτς – Φεύγει ο Σίνγκλετον, ιδανικός ο Τόμπι

Βάλσαμο ο Ράντονιτς – Φεύγει ο Σίνγκλετον, ιδανικός ο Τόμπι

Πηγή Φωτογραφίας: SPORT24

Πού υπογράφει ο Αμερικανός και η μεταγραφή που θέλουν στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έκανε τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα, αλλά η συνέχεια δεν είναι ανάλογη. Πάλεψε στην Βαρκελώνη και στην Βαλένθια, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, το βράδυ της Παρασκευής δεν «εμφανίστηκε» στην Πόλη με την Εφές και έτσι τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες διαδέχθηκαν οι τρεις συνεχόμενες ήττες.

Το ζητούμενο πλέον για τους «πράσινους» είναι να μην γίνουν και οι ήττες τέσσερις συνεχόμενες και ειδικά όταν το παιχνίδι, που έρχεται, είναι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Νίκη σε αυτό τον αγώνα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τους παίκτες του θα είναι βάλσαμο από πολλές πλευρές. Αν έρθει η ήττα, θα είναι πολύ κακή, καθώς θα έχει προκύψει το 10-0 υπέρ του Ολυμπιακού στα ισάριθμα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και παράλληλα το κυνήγι της οκτάδας θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο.

Ο Ράντονιτς, πάντως, νοιώθει καλά καθώς δεν έχουν τίποτα σοβαρό και θα παίξουν στο ντέρμπι ο Ουόλτερς, που τραυματίστηκε με την Εφές, και ο Γκουντάιτις, που δεν έπαιξε στην Τουρκία λόγω ίωσης.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, όλα εξαρτώνται από το τι θα γίνει με τον Ντίνο Μήτογλου. Αν δεν υπάρξει Μήτογλου άμεσα, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για ξένο ψηλό. Στο τραπέζι έχει πέσει ήδη το όνομα του πρώην «πράσινου», Ντεσόν Τόμας, που φεύγει από την Αρμάνι, αλλά δεν είναι το μοναδικό, που απασχολεί.Σε μία Ευρωλίγκα, όπου οι μετακινήσεις θα είναι πολλές τις επόμενες μέρες, ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει αδιάφορος, θέλοντας να δυναμώσει ακόμη πιο πολύ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Με πληροφορίες από sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments