Αθλητισμός

Το μεγάλο πρότζεκτ του Άρη είναι ο Πάλμα

Το μεγάλο πρότζεκτ του Άρη είναι ο Πάλμα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Άρης έχει πετύχει διάνα με την απόκτηση του Λουίς Πάλμα.

Ο Άρης έχει πετύχει διάνα με την απόκτηση του Λουίς Πάλμα. Δεν είναι, βέβαια, νέο το συγκεκριμένο συμπέρασμα, κάθε αγωνιστική, όμως, ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δείχνει να το επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο με τις εμφανίσεις του.

Στον αγωνιστικό χώρο ο Πάλμα δείχνει πραγματικά πολύ μεγαλύτερη ωριμότητα από την ηλικία του. Έχει εξαιρετικές εκτελέσεις στις στημένες φάσεις, πετυχαίνοντας πανέμορφα γκολ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, από την εξέλιξη ενός παιχνιδιού.

Διαθέτει, μάλιστα, πολύ μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, έχοντας πετύχει γκολ για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, αν συνυπολογίσει κανείς και τη φιλική αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα. Έχει σημειώσει, μάλιστα, και χατ τρικ στην εύκολη εντός έδρας νίκη με 5-0 επί της Λαμίας, παιχνίδι από το οποίο άρχισε και η κατακόρυφη άνοδος της απόδοσης του.

Είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη στο πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει συνολικά εφτά τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Το ίδιο σημαντικό με τα όσα δείχνει στο γήπεδο, είναι και το γεγονός οτι δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα με την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του.

Είναι ξεκάθαρο οτι ο Λουίς Πάλμα είναι το μεγάλο πρότζεκτ του Άρη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει ήδη, πολλαπλασιάσει τη χρηματιστηριακή του αξία, ενώ αν συνεχίσει έτσι θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο οτι τα επόμενα χρόνια θα αγωνιστεί σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Επίσημη πρόταση, ακόμα, για τον Πάλμα δεν έχει έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ, υπάρχει, όμως, μεγάλο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου έχει μπει στα μπλοκάκια αρκετών σκάουτερ, που τον παρακολουθούν και τσεκάρουν συνεχώς την εξέλιξη του.

Το νεαρό της ηλικίας του, άλλωστε, τα περιθώρια εξέλιξης που έχει, σε συνδυασμό με τα όσα δείχνει εντός αγωνιστικού χώρου, τον καθιστούν μια πολύ ελκυστική περίπτωση.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, φυσικά,. γνωρίζει πολύ καλά την αξία του νεαρού επιθετικού από την Ονδούρα. Όταν, μάλιστα, φτάσει η ώρα να αποχωρήσει από τον Άρη, αυτό θα γίνει με ένα πολύ μεγάλο οικονομικό αντάλλαγμα, που θα γεμίσει τα ταμεία της ΠΑΕ.

ΥΓ. Ο Άρης εξετάζει αρκετές περιπτώσεις εξτρέμ και επιθετικών, προκειμένου να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή και να ενισχυθεί. Το όνομα του Καμαρά, πάντως, παραμένει ακόμα στην λίστα των κιτρινόμαυρων.

ΥΓ1. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν κανονικά το πρωί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Πάρντιου.

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments