Αθλητισμός

Αποχώρηση έκπληξη από πάγκο μεγάλης ομάδας – Αϊτόρ… όπως Φερνάντες – “Παιχνίδι” με Ολυμπιακό

Αποχώρηση έκπληξη από πάγκο μεγάλης ομάδας – Αϊτόρ… όπως Φερνάντες – “Παιχνίδι” με Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η δικαίωση Σαββίδη με Φάμπιο Μαρτίνς και το κασέ του Ισπανού εξτρέμ!

Η δικαίωση Σαββίδη με Φάμπιο Μαρτίνς και το κασέ του Ισπανού εξτρέμ! Ο Ευάγγελος Μίχος… φωτογραφίζει την αποχώρηση που θα προκαλέσει αίσθηση το καλοκαίρι, γράφει για τον “φιλάργυρο” Πορτογάλο που δεν ήρθε τελικά σε καμία από τις ομάδες του Big-4 και παρουσιάζει τα πραγματικά (οικονομικά και μη) δεδομένα για τον άσο του Παναθηναϊκού, που δουλεύει για να γυρίσει από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Super League: Ο “Ευαγγελιστής” αποκαλύπτει απο Δεκέμβριο μήνα την καλοκαιρινή αποχώρηση έκπληξη από τον πάγκο μεγάλης ελληνικής ομάδας, γράφει για τον Πορτογάλο άσο που απασχόλησε το τελευταίο 6μηνο τα 3/4 της ελληνικής Big 4 αλλά δεν “‘έκατσε” σε καμία δικαιώνοντας εν τέλει την οικογένεια Σαββίδη και την  ωμή αλήθεια για την “υπόθεση Αϊτόρ”!

BIG 4: είναι το δεξί χέρι εδώ και καιρό ξένου προπονητή μεγάλης ελληνικής ομάδας. Αποδεδειγμενα έχει και τις ικανότητες και την προσωπικότητα για να κάνει την δική του καριέρα ως head coach. Πλέον και την… εμπειρία. Χριστουγεννιάτικα κυκλοφόρησε στην ελληνική πιάτσα agents πως ο εν λόγω πετυχημένος assistant με το τέλος της σεζόν θα ξεκινήσει την δική του… σόλο καριέρα. Ως πρώτος προπονητής δηλαδή! Καιρός ήταν και από οτι φαίνεται το αποφάσισε. Δεν ξέρω αν το έχει ανακοινώσει ήδη και στον …μεντορά του. Για τον τελευταίο πάντως θα είναι μεγάλη απώλεια απο το καλοκαίρι και μετά. Γιατί ο συγκεκριμένος έχει συμβόλαιο και θα συνεχίσει κανονικά στην μεγάλη ελληνική ομάδα που είναι. Πιθανότατα όμως, χωρίς το πιο στενό του συνεργάτη, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να… δοκιμαστεί ως head coach. Περισσότερα, με …ονόματα και διευθύνσεις μετά από λίγους μήνες, όταν οι εκπλήξεις θα σκάσουν/ολοκληρωθούν. Υπομονή μέχρι τότε…

ΦΑΜΠΙΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: το εντυπωσιακό στην περίπτωση του ήταν πως τους τελευταίους 6 μήνες έπαιξε, λίγο ως πολύ, στα μεταγραφικά των 3 ομάδων της ελληνικής Big 4 αλλά τελικά δεν “κάθισε” σε  καμία. Αρχικά για τον Ολυμπιακό, μια επιλογή για αριστερό εξτρεμ που σκεπτόταν ο Πέδρο Μαρτίνς αλλά “κόπηκε” νωρίς από το κλαμπ! Μετά για τον Παναθηναϊκό, σε δυο…χρόνους. Το καλοκαίρι, όταν προτάθηκε ως “10άρι” αλλά ο Γιοβάνοβιτς τον έκοψε ως ακραίο και το φθινόπωρο, μετά τον τραυματισμό του Αϊτόρ, αλλά και πάλι ο Σέρβος τεχνικός δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα λόγω του ότι ήταν ελεύθερος πλέον και χωρίς αγώνες. Αντιθέτως με τον ΠΑΟΚ το φλέρτ ήταν…καυτό και κράτησε μήνες. Ο Λουτσέσκου τον θυμόταν από την εποχή που τον είχε αντίπαλο στην Σαουδική Αραβία και τον ήθελε στον ΠΑΟΚ, ο Ζοσέ Μπότο τον εκτιμούσε αγωνιστικά ενώ προερχόταν κι από το πορτογαλικό κανάλι. Δεν dealαραν τον Σεπτέμβριο, ούτε τον Νοέμβριο που επανήλθε η υποθεσή του, αλλά ούτε τον Δεκέμβριο. Και ο λόγος ήταν οικονομικός. Ο Φάμπιο Μαρτίνς ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη και να παίξει για τον ΠΑΟΚ αλλά με αποδοχές… Αραβίας. Η οικογένεια Σαββίδη απο την αρχή το ξέκοψε αυτό, ήταν πολύ επιφυλακτική απέναντι στην περίπτωση του, ο οποίος είναι αλήθεια πως αποδείχτηκε πολύ… φιλάργυρος. Και τελικά, όταν ο Μπότο είχε πιστέψει πως θα τον έφερνε για…Πρωτοχρονιά στην Θεσσαλονίκη, ο Φάμπιο Μαρτίνς υπέγραψε με 1.500.000 στην προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας…

ΑΙΤΟΡ: ήταν ο πρώτος από την hot 4αδα των ανανεώσεων του Παναθηναϊκού που είχε πάρει σειρά πριν πάθει χιαστούς αλλά όπως φαίνεται θα μείνει και τελευταίος. Ίσως φταίει και ο Ισπανός ατζέντης του αφού όπως αποδεικνύεται ξέρει για τα καλά τα… επικοινωνιακά κόλπα στην Ελλάδα, όσον αφορά στα μεταγραφικά αλλά κάπου το κάνει…λύσσα. Θυμίζω πως ο agent Μποτίνες “έπαιξε” με επιτυχία με Μπεο/Σαββίδη για να πάει τελικά τον Πάολο Φερνάντες στην ΑΕΚ. Έτσι , λοιπόν, όσο ο Αϊτόρ ήταν υγιής και σκόραρε για το “τριφύλλι”, το μανατζερικό περιβάλλον του Ισπανού ακραίου διέρρεε πως είχε προσφορά 1.000.000 ευρώ απο την ΑΕΚ!! Τώρα πλέον που λόγω τραυματισμού είναι στα πίτς και ο Παναθηναϊκός έχει σε ισχύ την αρχική του προσφορά (που τότε δεν ικανοποιούσε τον Αϊτόρ και τον ατζέντη του), άρα τα χέρια του Άλμπερτ Μποτίνες είναι δεμένα “εμφανίστηκε” ξαφνικά ο… Ολυμπιακός!! Προφανώς θέλησε να εκμεταλλευτεί την παραδοσιακή “αιώνια” κόντρα αλλά και την ισπανική τεχνική ηγεσία των “ερυθρόλευκων”, για να πιέσει του “πράσινους” να κάνουν κίνηση. Δεν ξέρω τι είπαν από τον Ολυμπιακό για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, αλλά στην στήλη από πουθενά δεν προκύπτει “ερυθρόλευκο” ενδιαφέρον για τον Aϊτόρ. Και δεν θα μπορούσε άλλωστε από την στιγμή που για 6-7 μήνες θα είναι …out, πόσο μάλλον στα λεφτά που ζητάει ο agent Μποτίνες. Ποτέ! Για να το κάνω κατανοητό: ο Aϊτόρ στην σημερινή του κατάσταση δεν μπορεί να βρει  (εκτός Παναθηναϊκού) πολυετές συμβόλαιο της τάξης (ούτε) των 650.000 ευρώ ως φίξ/καθαρές ετήσιες αποδοχές (δεν βάζω τα μπόνους)!!!

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments