Αθλητισμός

Ολομέτωπη επίθεση Ιωνικού σε Αυγενάκη: “Ψέματα και κοροϊδία τέλος, εδώ είναι Νίκαια κύριε Αυγενάκη”

Ολομέτωπη επίθεση Ιωνικού σε Αυγενάκη: “Ψέματα και κοροϊδία τέλος, εδώ είναι Νίκαια κύριε Αυγενάκη”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ανακοίνωση κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το θέμα των χρημάτων που δικαιούται από το στοίχημα για το οικονομικό έτος 2022, εξέδωσε την Πέμπτη (29/12 η διοίκηση του Ιωνικού.

Βέλη με αποδέκτη τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, εξαπέλυσε την Πέμπτη (29/12) μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ιωνικός, με την διοίκηση της ομάδας της Νίκαιας να τον κατηγορεί για το γεγονός πως δεν της έχουν καταβληθεί τα χρήματα που δικαιούται από το στοίχημα για το οικονομικκό έτος 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ψέματα και κοροϊδία τέλος! Ξεκινάμε κινητοποιήσεις! Εδώ είναι Νίκαια κύριε Αυγενακη!

Με αφορμή το ζωτικής σημασίας και φλέγον ζήτημα της εκταμίευσης του ποσού από το στοίχημα, για το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ και όχι για την αγωνιστική περίοδο 2021/22 όπως αναφέρει ο Αυγενακης και με τεχνάσματα προσπαθεί να παραπλανήσει τόσο τον κύριο Πρωθυπουργό όσο και τον κόσμο της Νίκαιας, ζητήσαμε ακρόαση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, ως μια ύστατη προσπάθεια εξεύρεση λύσης, με την παρουσία όλου του πολιτικού δυναμικού της ευρύτερης περιοχής Πειραιά, βουλευτών κ. Μαρκόπουλου και κ. Τραγάκη, της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Αντωνάκου και του Δημάρχου Νικαίας κ. Ιωακειμίδη.

Προς έκπληξη όλων μας, ο εν λόγω Υφυπουργός αρνήθηκε οποιαδήποτε συνάντηση και συζήτηση, κινούμενος σε ένα σύννεφο απαξιωτικό και προσβλητικό για όλα τα ως άνω πρόσωπα, επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πολιτική αλαζονεία και ακραία έπαρση, αγνοώντας ότι η Νίκαια είναι από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και η κοιτίδα του ελληνικού Μικρασιατικού μας πολιτισμού και μη συμμεριζόμενος για άλλη μια φορά το δίκαιο αίτημα μας για ισονομία και ίση μεταχείριση των ομάδων της Super League 1.

Βέβαια, ο κύριος Αυγενάκης φρόντισε μέσα στο κατακαλόκαιρο να κάνει νομοθετική ρύθμιση για να μη χάσει άλλη ΠΑΕ τα χρήματα. Ωστόσο, για αυτό το θέμα δεν τον έχουμε δει ΠΟΤΕ να αναφέρεται δημοσίως. Γιατί άραγε;

Μήπως η πολιτική του Προϊσταμένη κυρία Μενδώνη πρέπει να επέμβει; Ή ακόμη και ο Πρωθυπουργός πρέπει να παρέμβει για να εκτονωθεί αυτή η κατάσταση που πυροδοτείται έκρυθμα από της απαράδεκτη στάση του Υφυπουργού Αθλητισμού; Διότι φροντίζει και ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης με δηλώσεις του να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, διαδίδοντας παραπλανητικές ειδήσεις. Όσο η κατάσταση αυτή συνεχίζεται, θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τις προσπάθειές μας μέχρι τελικής δικαίωσης. Δεν ζητάμε κάτι παραπάνω, απλώς αυτά που δικαιούμαστε και ο υφυπουργός αθλητισμού αρνείται να μας δώσει μήνες τώρα!

Πηγή: SPORT24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments