Αθλητισμός

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός ψάχνουν την απόδραση για να μπουν με το δεξί στο νέο έτος

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός ψάχνουν την απόδραση για να μπουν με το δεξί στο νέο έτος

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - OLYMPIACOS FC

Η Super League υποδέχεται το 2023 με τέσσερα σημαντικά ματς και... επικίνδυνες αποστολές για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Στη Νίκαια ο Ολυμπιακός.

Το 2023… ξεκινά σήμερα (3/1) στη Super League, μαζί με τέσσερα παιχνίδια για την 16η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα ξεκινά με το ΟΦΗ – Βόλος στις 16:30 (Cosmote Sport 1), ενώ λίγο αργότερα, στις 17:00, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (Novasports Prime). Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεπεράσουν το μικρό σοκ από τις δύο συνεχόμενες γκέλες κόντρα σε Ιωνικό – ΟΦΗ και θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν την διαφορά από την 2η ΑΕΚ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει στον Πούχατς, ενώ εκτός – πέρα από τους… μόνιμους – έμειναν οι Σάρλια και Ρούμπεν.

Από την μεριά της, η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες (20:00, Novasports Prime) και θέλει να μείνει σε… mood θετικών αποτελεσμάτων και εντυπωσιακών εμφανίσεων. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον Ρότα και στον Φράνσον, που έμειναν εκτός την τελευταία στιγμή, ενώ φυσικά νοκ – άουτ (εκτός από τους τραυματίες) είναι και ο τιμωρημένος Σιμάνσκι. Οι γηπεδούχοι έχουν στην αποστολή τους τους Τσιντώτα, Νίνη και Τζίνο, που αποκτήθηκαν πριν λίγες εβδομάδες.

Το πρόγραμμα της ημέρας «κλείνει» στη Νίκαια. Εκεί, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:30, Cosmote Sport 1), με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τον Μαρσέλο, όπως και τους παίκτες που δεν υπολογίζει (Μπα, Σισέ, Κουντέ, Αγκιμπού, Καμαρά, Μπόουλερ), ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Ροντινέι. Σε ό,τι αφορά τους γηπεδούχους, επιστρέφουν οι Τσιγκρίνσκι και Κάνιας, ενώ εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ρομαό, Μύγας, Αντούνες και Τσίμπσαχ.

Πηγή: SDNA

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments