Διεθνή

Ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος, «ενδεχομένως»

Ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος, «ενδεχομένως»

Πηγή Φωτογραφίας: ΕPA Pool/pixabay/skynews.gr

Ένας διορισμένος από το «κόμμα – κράτος» διοικητής νοσοκομείου υποστηρίζει – ούτε λίγο, ούτε πολύ  - ότι ο μαιτρ των πολιτικών περιστροφών και των μαζικών εκκαθαρίσεων έχει στείλει στα νοσοκομεία της Σαγκάης εκατομμύρια ανθρώπους, δικούς του ανθρώπους, Κινέζους.

Σε ωκεανούς ψεύδους φαίνεται ότι κολυμπούν ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζιπίνγκ και η ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας, αφού το επίπεδο μόλυνσης της Σανγκάης είναι πιθανόν να έχει σκαρφαλώσει στο 70% του πληθυσμού της πόλης, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 18.200.000 κατοίκους, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του νοσοκομείου της Σανγκάης, Τσιν Ερζέν.

Ένας διορισμένος από το «κόμμα – κράτος» διοικητής νοσοκομείου υποστηρίζει – ούτε λίγο, ούτε πολύ  – ότι ο μαιτρ των πολιτικών περιστροφών και των μαζικών εκκαθαρίσεων έχει στείλει στα νοσοκομεία της Σαγκάης εκατομμύρια ανθρώπους, δικούς του ανθρώπους, Κινέζους.

Ο Τ. Ερζέν δηλώνει ότι «πλέον, η εξάπλωση της επιδημίας στη Σαγκάη είναι ευρεία και ενδεχομένως να έχει φτάσει το 70% του πληθυσμού, δηλαδή 20 μέχρι  30 φορές πιο πάνω από τον Απρίλιο και τον Μάιο».

Είναι δυνατόν, ακόμη και για έναν ηγέτη του αναστήματός του Σι, να επιδίδεται σε ασκήσεις αυτοκαταστροφής ή και στο απονενοημένο διάβημα, υπό την προϋπόθεση να μην προκαλεί βλάβη στους άλλους. Είναι πιθανόν να θέλει να υποφέρει από απανωτά κρούσματα της covid – 19 και των παραλλαγών του.

Πριν όμως αρχίσει τη διάδοση του «σοσιαλιστικής οικονομίας της αγοράς» και βρει υψηλούς συνομιλητές στον Άμπου Ντάμπι των  Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και στον Όλαφ Σουλτς της Γερμανίας, καλό θα ήταν να υποβληθεί σε μία εξέταση covid, αν όχι σε καμία άλλου τύπου ιατρική εξέταση. Σε άλλη περίπτωση, ο Σι θα είναι – αναμφίβολα – ένας πολύ επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία Ηγέτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments