Αθλητισμός

Ο Ρονάλντο και η αναβάθμιση του αραβικού ποδοσφαίρου

Ο Ρονάλντο και η αναβάθμιση του αραβικού ποδοσφαίρου

Πηγή Φωτογραφίας: fb Al NassrSaudi

Μετά το Κατάρ και το Μουντιάλ του Δεκεμβρίου, η αραβική χερσόνησος υποδέχεται τον 37χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος, σε ποδοσφαιρικά ώριμη ηλικία, πρόκειται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Αλ – Νασρ

Μετά το Κατάρ και το Μουντιάλ του Δεκεμβρίου, η αραβική χερσόνησος υποδέχεται τον 37χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος, σε ποδοσφαιρικά ώριμη ηλικία, πρόκειται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Αλ – Νασρ έναντι 200 εκατομμυρίων ευρώ, που του προσέφεραν ως ανταμοιβή οι ιδιοκτήτες του σωματείου.

Σε ηλικία 37 ετών, ο Ρονάλντο έχει ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με πέντε Χρυσές Μπάλες, πέντε τίτλους Champions League (2008, 2014, 2016, 2017, 2018), πρωταθλήματα στην Ιταλία (2019, 2020) με τη Γιουβέντους Τορίνο, στην Ισπανία (2012, 2017) με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Αγγλία (2007, 2008, 2009) με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από το περασμένο καλοκαίρι, ο Ρονάλντο έψαχνε να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η άφιξη του Έρικ τεν Χαγκ στον πάγκο, που περιόριζε τον χρόνο συμμετοχής του, δεν βοήθησε τα πράγματα. Σε μια πικρή συνέντευξη τον Νοέμβριο, λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, επιτέθηκε στους προπονητές του, στο παρελθόν και στο παρόν, στους αρχηγούς του και στους πρώην συμπαίκτες του. Στην πορεία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του «με κοινή συμφωνία».

Ο Ρονάλντο έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από της ηγεσία της νέας ομάδας του, της Αλ – Νασρ, η οποία περιμένει από τον Ρονάλντο να βοηθήσει ουσιαστικά την προσπάθεια της ομάδας. Οι Σαουδάραβες είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τον αθλητικό δρόμο των Καταριανών γειτόνων τους, επενδύοντας ελπίδες και χρήμα στο ποδόσφαιρο.

Μαζί με τον Ρονάλντο είναι και η σύντροφός του, το 28χρονο μοντέλο Χεορχίνα Ροντρίγκεθ,  η οποία ανήρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό σε διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με τα δύο παιδιά του ζεύγους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments