Lifestyle

Πέτρος Κωστόπουλος: Χορεύει μαζί με την κόρη του Αλεξάνδρα στο instagram [vid]

Πέτρος Κωστόπουλος: Χορεύει μαζί με την κόρη του Αλεξάνδρα στο instagram [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, να σημειωθεί, είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του. Δεν είναι λίγες οι φορές που ταξιδεύει στο εξωτερικό για να περάσει χρόνο με την Αλεξάνδρα και την Αμαλία, που πλέον ζουν μόνιμα εκεί

Γιορτές για τον Πέτρο Κωστόπουλο σημαίνουν οικογένεια, χαμογέλα και διασκέδαση. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, βρέθηκε στο «Athénée» μαζί με τα τρία του παιδιά.

View this post on Instagram

A post shared by Petros Kostopoulos (@petroskostopoulos)

Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμος Κωστόπουλος ήταν στο πλευρό του και όλοι μαζί χόρεψαν, με τις αναρτήσεις στο Instagram να πρωταγωνιστούν.

Σε ένα από τα stories που «ανέβηκαν» στο προφίλ του Πέτρου Κωστόπουλου, φαίνεται να κρατά αγκαλιά τις δύο κόρες του και να χορεύει ενώ σε ένα άλλο ποζάρει με τον Μάξιμο.

View this post on Instagram

A post shared by Alexandra (@akostopoulou)

Στιλιστικά η οικογένεια κινήθηκε στους ίδιους τόνους, με μπαμπά και γιο να επιλέγουν tuxedo και τις εντυπωσιακές νεαρές να φορούν μαύρα φορέματα.Ο Πέτρος Κωστόπουλος, να σημειωθεί, είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του. Δεν είναι λίγες οι φορές που ταξιδεύει στο εξωτερικό για να περάσει χρόνο με την Αλεξάνδρα και την Αμαλία, που πλέον ζουν μόνιμα εκεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments