Trash

Πέτρος Κωστόπουλος: Καλωσόρισε το 2022 με τα τρία παιδιά του

Πέτρος Κωστόπουλος: Καλωσόρισε το 2022 με τα τρία παιδιά του
Πέτρος Κωστόπουλος: Kαλωσόρισε το νέο έτος, έχοντας στο πλευρό του τα τρία πανέμορφα παιδιά του από τον Γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού.

Ο πλανήτης άφησε πίσω του το 2021 και όλες τις άσχημες ειδήσεις που πήραμε λόγω του κορωνοϊού με την ευχή το 2022 να είναι μία χρόνια με υγεία, χωρίς covid, με φιλιά, αγκαλιές και χωρίς μάσκες.  Ο Πέτρος Κωστόπουλος καλωσόρισε το νέο έτος, έχοντας στο πλευρό του τα τρία πανέμορφα παιδιά του.

Η πανέμορφη κόρη του Αμαλία

Πέτρος Κωστόπουλος

Ο επιχειρηματίας και άλλοτε παρουσιαστής κοινοποίησε  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagramμια φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο να κρατά στην αγκαλιά του τις δύο κόρες του Αμαλία και Αλεξάνδρα, αλλά και τον μικρό γιο του, Μάξιμο. Τα τρία του παιδιά τα έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Τζένη Μπαλατσινού.

Οι τέσσερις τους χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και πιο λαμπεροί από ποτέ ήταν έτοιμοι να υποδεχτούν το 2022 σε ένα σπάνιο οικογενειακό φωτογραφικό στιγμιότυπο και ο Πέτρος Κωστόπουλος συνόδευσε την ανάρτησή του γράφοντας: “Υγεία, χαμογελα, καθαρο μυαλο και κυρίως τυχη..Μην την υποτιμάς…🙌🙌”.

Το οικογενειακό ρεβεγιόν

Πέτρος Κωστόπουλος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι Έλληνας επιχειρηματίας και εκδότης, και σύμβουλος επιχειρήσεων

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1954 στο Βόλο, όπου και μεγάλωσε. Μετά το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου φοίτησε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς (σημερινό Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Έπειτα, εγκαταστάθηκε στη Γαλλία, συνεχίζοντας τις σπουδές του Πανεπιστήμιο του Παρισιού και κάνοντας διδακτορικό στη Πολιτική Οικονομία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, σταδιοδρόμησε στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1987, ξεκίνησε την εκδοτική του δραστηριότητα στις εκδόσεις Τερζόπουλος (ιδιοκτησίας του Άρη Τερζόπουλου), με το περιοδικό «ΚΛΙΚ», το οποίο γνώρισε τεράστια απήχηση και έγινε το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία ελληνικό περιοδικό. Έπειτα οι εκδόσεις Τερζόπουλος ίδρυσαν τον ραδιοφωνικό σταθμό Κλικ 88 FM (μετέπειτα Village FM 88.3 ή V FM 88.3), ο οποίος από το 2013 έχει τεθεί εκτός λειτουργίας σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ.

Το 1995, ίδρυσε την Imako Εκδοτική Α.Ε. λανσάροντας τα περιοδικά «Nitro» και «DownTown» αλλά και το ραδιοφωνικό σταθμό Nitro Radio με το προσωπικό του «ΚΛΙΚ». Η εταιρεία εξέδιδε επίσης τα περιοδικά «Esquire», «InStyle», «OK!», «People», «MEN» και «DIVA» ενώ στον ίδιο όμιλο άνηκαν επιπλέον δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί (Sfera 102.2 και Derti 98.6). Το 2012 η Imako Εκδοτική Α.Ε. χρεοκόπησε. Στην ιδιοκτησία του υπήρξαν και 3 sites τα Koolnews – Jenny – toratora. Το koolnews.gr υπάρχει ακόμα το Jenny.gr επίσης και ανήκει στην πρώην γυναίκα του, ενώ το Toratora.gr έχει κλείσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments