Ζώδια

Η Πανσέληνος Του Λύκου Θα φέρει στο φως ένοχα Μυστικά Και βαθιά Συναισθήματά 07/01

Η Πανσέληνος Του Λύκου Θα φέρει στο φως ένοχα Μυστικά Και βαθιά Συναισθήματά 07/01

Πηγή Φωτογραφίας: Metrosport

Οι πανσέληνοι αντιπροσωπεύουν συναισθηματική απελευθέρωση, προβληματισμό και παύση, καθώς και χρόνο για θεραπεία.

Τα μυστικά αποκαλύπτονται, η διαίσθησή μας αυξάνεται και η διαύγεια μπαίνει στο παιχνίδι όταν το φως του φεγγαριού αποκαλύπτει όλα τα κρυμμένα πράγματα. Η πρώτη πανσέληνος του 2023 εμφανίζεται στις 7 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Καρκίνου. Τα συναισθήματα θα ενταθούν λόγω των ανάδρομων πλανητών , τόσο του Ερμή όσο και του Ουρανού, που είναι σε όψη με την τρυφερή, προστατευτική και συναισθηματική Σελήνη του Καρκίνου.

Ο επικοινωνιακός Ερμής μας προτρέπει να συζητήσουμε τα θέματα ανοιχτά. Το πρόβλημα είναι ότι τα γεγονότα μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα λόγω της πλανητικής οπισθοδρόμησής του. Οι φήμες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις συνεργασίες, με αποτέλεσμα τα ζητήματα να φτάσουν στα όρια .

Είναι σημαντικό να ακούτε προσεκτικά τι λένε οι άλλοι πριν δηλώσετε την δική σας θέση . Ο λόγος είναι ότι θα μπορούσατε να πείτε περισσότερα πράγματα από όσα πρέπει ή πράγματα που δεν τα εννοείτε .

Με τον Ουρανό ανάδρομο να παίζει με την πανσέληνο, βλέπουμε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους ξεκάθαρα και για το ποιοι είναι στην πραγματικότητα κάτω από το επίπεδο της επιφάνειας. Αν και οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι σκοτεινές, λόγω του φεγγαριού και του Ερμή, η διαίσθησή μας θα μας πει μια άλλη ιστορία και θα μας ωθήσει να αναλάβουμε δράση.

Όχι μόνο θα ακολουθήσει δράμα με τους άλλους, αλλά θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν τα πιο σκοτεινά μυστικά και τα βαθύτερα συναισθήματά μας. Εάν υπάρχουν παλιοί θέματα που θέλετε να κρατήσετε στο παρελθόν, τότε είναι σημαντικό να διατηρήσετε τη σωστή διαχείριση αυτών των γεγονότων ή της σχέσης.

Ο έλεγχος μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για την αποφυγή σύγκρουσης από τέτοιες εμπλοκές. Ένας άλλος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα είναι να το οδηγήσετε στο χιούμορ . Εάν δεν δείξετε την ταραχή σας , το πιθανότερο είναι ότι κανείς δεν θα το καταλάβει.

Η άλλη πλευρά είναι ότι μπορεί να είμαστε αυτοί που χειραγωγούμε τους άλλους ή δημιουργούν συγκρούσεις στις σχέσεις. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να κάνουμε ένα βήμα πίσω όταν οι στιγμές γίνονται έντονες και να ελέγχουμε τη δική μας προσωπική συμπεριφορά, προτού οι καταστάσεις κλιμακωθούν σε σημείο χωρίς επιστροφή.

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτό το φαινόμενο ως ευκαιρία να ξεχάσετε. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γιατρευτεί. Το να προχωρήσουμε μπροστά και να κόψουμε τους δεσμούς είναι πάντα δύσκολο, αλλά μερικές φορές πρέπει να γίνει .

Ο πειρασμός να επανασυνδεθείτε με φίλους, οικογένεια και πρώην μπορεί να είναι υψηλός. Ωστόσο, θα πρέπει να προχωρήσει κανείς με προσοχή. Εάν αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κάποιον να αισθάνεται ανασφαλής και απειλούμενος , τότε η σχέση δεν πρέπει να αναζωογονηθεί.

Θυμηθείτε, δεν θέλουμε να κουβαλάμε νεκρά θέματα στη νέα χρονιά. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να ξεκινήσουμε επιτέλους νέα πράγματα χωρίς καμία από αυτές τις ανησυχίες να μας επιβαρύνει.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την πανσέληνο ως κλήση αφύπνισης για να μεταμορφώσουμε τον κόσμο μας προς το καλύτερο για το 2023 — χωρίς τα κουτσομπολιά, το άγχος και τα βάρη που έχουμε αντιμετωπίσει. Η απάντηση είναι να ευθυγραμμιστείτε με αυτούς που εμπιστεύεστε και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας μαζί τους, γνωρίζοντας ότι δεν θα κριθείτε αλλά μόνο θα σας αγαπήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments