Focus

Adele: Πάσχει από ισχιαλγία και δεν μπορεί να περπατήσει στη σκηνή

Adele: Πάσχει από ισχιαλγία και δεν μπορεί να περπατήσει στη σκηνή

Πηγή Φωτογραφίας: NZ Herald

Τι είναι ακριβώς η ισχιαλγία και πώς το έπαθε η διάσημη τραγουδίστρια;

Η Adele έκανε μια αποκάλυψη στους fans της κατά τη διάρκεια συναυλίας της για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την δυσκολεύει να περπατήσει με άνεση πάνω στη σκηνή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Όπως είπε η διάσημη τραγουδίστρια ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Colosseum του Ceasars Palace στο Λας Βέγκας την παραμονή Πρωτοχρονιάς: “Πρέπει να σέρνομαι αυτές τις μέρες γιατί υποφέρω από ισχιαλγία”, ανησυχόντας ιδιαίτερα τους θαυμαστές της.

Η ισχιαλγία δημιουργείται από τον πόνο που προκαλείται από ερεθισμό του ισχιακού νεύρου, προκαλώντας μεγάλη δυσφορία στα πόδια και στην μέση. Η πάθηση είναι συνήθως αποτέλεσμα μιας κήλης οσφυϊκού δίσκου και προκαλεί συχνά αφόρητους πόνους που δυσκολεύουν τον ασθενή στο περπάτημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Η Adele αποκάλυψε ότι υποφέρει από την ασθένεια που μπορεί να αντιμετωπίσουν 4 στους δέκα ανθρώπους στη ζωή τους, εδώ και χρόνια. Η 34χρονη είχε αντιμετωπίσει την πρώτη δισκοπάθεια σε ηλικία 15 ετών όταν απλά φταρνίστηκε και τη δεύτερη τον Ιανουάριο του 2021 όταν ο γιος της, Angelo, ενώ έπαιζαν την αιφνιδίασε και την τρόμαξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments