Ελλάδα

Εκστρατεία για να σωθεί ο 14χρονος Εφραίμ από την Κάλυμνο

Εκστρατεία για να σωθεί ο 14χρονος Εφραίμ από την Κάλυμνο
Έκκληση να βοηθήσουμε τον 14χρονο Εφραίμ Τσικούρη από την Κάλυμνο, απευθύνει σε όλους μας ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Παιδική Χαρά».

Έκκληση να βοηθήσουμε τον 14χρονο Εφραίμ Τσικούρη από την Κάλυμνο, απευθύνει σε όλους μας ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Παιδική Χαρά».

Η «Παιδική Χαρά», απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει

Όλο και λιγοστεύει ο χρόνος μας για τον μικρό μας Εφραίμ Τσικούρη από την Κάλυμνο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ και πλέον υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ο μικρός μας ήρωας να γυρίσει πίσω χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει την θεραπεία του!!!

Ο Εφραίμ πάσχει από εκ γενετής κλειστό έντερο και σύνδρομο DOWN. Όλον αυτόν τον καιρό στην Αμερική έκανε πολλά βήματα εμπρός και θα ήταν κρίμα να μην γυρίσει στην Ελλάδα υγιής, γιατί δυστυχώς, όπως μας λένε και οι γονείς του δεν υπάρχει θεραπεία για το παιδί εδώ. Ας βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας και να προσπαθήσουμε με τον οβολό μας να δώσουμε ελπίδα στον Εφραίμ κ στην οικογένεια του. Οποιοσδήποτε θέλει πληροφορίες ή στοιχεία επικοινωνίας της οικογένειας μπορεί να μας στείλει μήνυμα . Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη ακόμα και μια κοινοποίηση είναι παρά πολύ σημαντική! Πάμε όλοι μαζί, μέρες που είναι να κάνουμε το σωστό, βοηθώντας όπως μπορεί ο καθένας μας τον μικρό μας φίλο.

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς :

ALPHA BANK IBAN : GR9401407010701002002029468 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε. PayPal https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468 BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS BIC : CRBAGRAA BRAND’S NAME : 701 ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected] για την απόδειξη της δωρεάς σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments