Lifestyle

«Έχει ανθρωποφοβία, δεν βγαίνει από το σπίτι»: Ο Σφακιανάκης μετά το διαζύγιο και το τέλος από τα μπουζούκια

«Έχει ανθρωποφοβία, δεν βγαίνει από το σπίτι»: Ο Σφακιανάκης μετά το διαζύγιο και το τέλος από τα μπουζούκια

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Τελευταία φορά που τον είδαμε τηλεοπτικά, ήταν όταν συνελήφθη με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από προσώπου γης. Μετά τις τόσες συνεντεύξεις όπου δήλωνε την συμπάθεια του προς την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο Νότης Σφακιανάκης εξαφανίστηκε από τα Μέσα, ενώ από τη στιγμή που ήρθε η πανδημία και μετά, δεν έχει εμφανιστεί σε καμία πίστα.

View this post on Instagram

A post shared by Notis Sfakianakis (@notissfakianakisofficial.eu)

Αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα απόρριψης της νύχτας. Ίσα ίσα που, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με βάση ρεπορτάζ της σελίδας protothema.gr, o Νότης Σφακιανάκης είχε αρκετές προτάσεις για να ηγηθεί σχημάτων, αλλά δεν πείστηκε από καμία.

Τα τελευταία δύο χρόνια, μετά και το διαζύγιο του από τη βρετανικής καταγωγής σύζυγό του, που έχει ως αποτέλεσμα να βλέπει σπανιότερα τα δύο τους παιδιά, ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται να έχει απομονωθεί, να έχει αφήσει το σπίτι στη Βάρκιζα όπου έμενε και να παλεύει με τους δικούς του δαίμονες. Το ρεπορτάζ τον θέλει να έχει αγοραφοβία-ανθρωποφοβία και να μην είναι σε ισορροπημένη ψυχολογική κατάσταση, καθώς είναι σε φάση αυτοακύρωσης του εαυτού του.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, στενός του φίλος, ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορεί να συμβαδίσει με το πώς έχουν αλλάξει τα μπουζούκια που από κατ΄εξοχήν λαϊκά, έχουν γίνει… σόου, ενώ έχει ενοχληθεί κι από πολλούς συναδέλφους που πήραν αποστάσεις από εκείνον και τον επέκριναν για τις πεποιθήσεις του, που είχε ως αποτέλεσμα να μη βρίσκει κάποιον για να συνεργαστεί.

Μέσα σε όλα, ο Νότης Σφακιανάκης βίωσε και τον θάνατο ενός συνεργάτη του.

Πάντως, ο κ. Κούγιας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει στη νύχτα, ακόμα και εντός του 2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments