Lifestyle

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ υπέφερε από την «ραγισμένη ψυχή» της λόγω του θανάτου του γιου της Μπέντζαμιν

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ υπέφερε από την «ραγισμένη ψυχή» της λόγω του θανάτου του γιου της Μπέντζαμιν

Πηγή Φωτογραφίας: NME

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε η Lisa Marie Presley, στις 12 Ιανουαρίου 2023 και λίγες ώρες αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Lon Angeles από ανακοπή καρδιάς.

Η 54χρονη «πέθανε» μαζί με τον γιο της & τώρα θα ταφεί δίπλα του. «Ο θάνατος του όμορφου, όμορφου γιου μου; Του πιο γλυκού και απίστευτου όντος που είχα ποτέ το προνόμιο να γνωρίσω, που με έκανε να νιώθω τόσο τιμημένη κάθε μέρα που ήμουν η μητέρα του; Που έμοιαζε τόσο πολύ με τον παππού του σε τόσα πολλά επίπεδα που πραγματικά με τρόμαζε; Που με έκανε να ανησυχώ γι’ αυτόν ακόμα περισσότερο απ’ ό,τι φυσικά θα έπρεπε; Όχι. Απλά όχι… όχι, όχι, όχι, όχι, όχι…».

View this post on Instagram

A post shared by Presley Nation ⚡ (@presleynation)

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε η Lisa Marie Presley, στις 12 Ιανουαρίου 2023 και λίγες ώρες αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Lon Angeles από ανακοπή καρδιάς. Όπως έγινε γνωστό σε όλον τον πλανήτη, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Πέμπτη το πρωί αφού τη βρήκε αναίσθητη η οικιακή της βοηθός στο σπίτι της στο Καλαμπάσας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η μοναχοκόρη του βασιλιά της ροκ πέθανε αφού υπέστη δεύτερη ανακοπή, ενώ ήταν στο νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό, και η οικογένειά της υπέγραψε εντολή να μην γίνει ανάνηψη.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος εκπρόσωπος της κόρης της και ηθοποιού Riley Keough, η Lisa Marie Presley θα ταφεί δίπλα στον γιο της στη Graceland, στο φημισμένο σπίτι του Elvis Presley που την περασμένη Παρασκευή έγινε σημείο συνάντησης σε κόσμο που θέλησε να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον απρόσμενο θάνατο της 54χρονης.

Θαυμαστές από όλο τον κόσμο απέτισαν φόρο τιμής στις πύλες της Graceland την Παρασκευή, αφήνοντας μηνύματα στον πέτρινο τοίχο και λουλούδια στην μοναχοκόρη του Elvis- του οποίου η επιρροή και η απήχηση αντηχούν ακόμη περισσότερο 45 χρόνια μετά από τον δικό του ξαφνικό θάνατο.

Η τελευταία κατοικία της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού θα είναι δίπλα στον γιο της, Benjamin Keough, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του τον Ιούλιο του 2020 σε ηλικία μόλις 27 ετών. Όπως είναι γνωστό, τόσο Elvis όσο και άλλα μέλη της οικογένειας Presley, είναι επίσης θαμμένοι στη Graceland.Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Presley, ήταν την περασμένη Τρίτη (9/1) στις Χρυσές Σφαίρες, όπου μαζί με τη μητέρα της Priscilla Presley παρακολούθησαν τον Austin Butler να κερδίζει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του ως Elvis στη βιογραφική ταινία του Baz Luhrmann. Μιλώντας στο «Entertainment Tonight» στο κόκκινο χαλί την Τρίτη, χαρακτήρισε την ερμηνεία του ηθοποιού «απίστευτη» και «αυθεντική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments