Lifestyle

Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας: Βγήκαν βόλτα στο κέντρο και τράβηξαν όλα τα βλέμματα [pic]

Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας: Βγήκαν βόλτα στο κέντρο και τράβηξαν όλα τα βλέμματα [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Star.gr- ok.mag

Απολαμβάνει την καθημερινότητά του το ερωτευμένο ζευγάρι

Ένα διάλειμμα από το φορτωμένο πρόγραμμά τους έκαναν πρόσφατα η Τζένη Μπαλατσινού κι ο Βασίλης Κικίλιας.Το αγαπημένο ζευγάρι εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια νέας του βόλτας.Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τζένη Μπαλατσνού και τον Βασίλη Κικίλια σε καθημερινά στιγμιότυπα με casual look, στα οποία τους βλέπουμε ιδιαίτερα χαλαρούς και ξέγνοιαστους.

«Όταν έχεις μωρό, η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ζορισμένη και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δόξα τω Θεώ, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα» ανέφερε, αρχικά, η Τζένη Μπαλατσινού.

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

«Τέταρτη φορά μητέρα. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό, έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα και το μωράκι κοιμάται το βράδυ. Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, αλλά δόξα τω Θεώ τέλος καλό, όλα καλά» πρόσθεσε η ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments