Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15-21/01: Η εβδομάδα των εξελίξεων

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15-21/01: Η εβδομάδα των εξελίξεων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμή στον Αιγόκερω κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των οικονομικών

Η επικοινωνία είναι το κλειδί, αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των συμβολαίων και των συμφωνιών σας. Σήμερα, μπορεί να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία που αφορά μια μεγάλη αγορά, μια σύμβαση εργασίας ή μια συμφωνία ενοικίασης. Είναι καλή στιγμή για να εξετάσετε εξονυχιστικά κάποια σημεία. Είναι πιθανό να βρείτε κάποιες διατάξεις ή προσθήκες που δεν σας αρέσουν. Τώρα έχετε τη δύναμη να διαπραγματευτείτε για κάτι καλύτερο.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Ενώ συνήθως σπεύδετε να βοηθήσετε έναν από τους φίλους σας αν το ζητήσουν, τώρα νιώθετε ότι σας εκμεταλλεύονται λιγάκι. Ήρθε η ώρα να καθίσετε μαζί τους.. και να συζητήσετε.

Αυτή την εβδομάδα, έχετε κάτω από έλεγχο τα οικονομικά σας. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμή στον Αιγόκερω κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των οικονομικών και των εσόδων σας. Σήμερα, μπορεί να αλλάξετε με σύνεση τις δαπάνες σας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε εξωτερικές συνθήκες – όπως πληθωρισμός – αλλά είναι επίσης πιθανό να ξοδέψατε αρκετά και τώρα να χρειαστεί να μαζευτείτε.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της κοινωνικότητας, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Ίσως χρειαστεί να ανανεώσετε την στρατηγική μάρκετινγκ που αφορά την επιχείρησή σας ή την εργασιακή σας φήμη. Ελέγξτε μερικούς από τους ανταγωνιστές σας και δείτε τι κάνουν. Μπορείτε επίσης να βρείτε νέες ιδέες κοιτάζοντας κάποια βίντεο στο διαδίκτυο. Σήμερα, βρίσκετε έναν τρόπο να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

ζώδια δίδυμοι

Θα έχετε τα πράγματα σε ισορροπία, αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει χιαστί με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, μπορεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μακροπρόθεσμες επενδύσεις όπως αποταμιεύσεις συνταξιοδότησης, όπου μεταφέρετε χρήματα σε πιο συντηρητικούς τίτλους ή παίρνετε ένα ποσοστό των αποταμιεύσεών σας και το εφαρμόζετε σε μετοχές επιθετικής ανάπτυξης. Μπορεί να μιλάτε με τον μεσίτη ή τον λογιστή σας ή να παρακολουθείτε διαδικτυακά βίντεο σχετικά με την επένδυση. Εστιάζοντας επιμελώς σ’ αυτό το θέμα, θα βρείτε το δρόμο προς την επιτυχία.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο των νομικών θεμάτων σας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Είναι πιθανό να συμπληρώνετε μια σημαντική αίτηση, να εξετάζετε την επαγγελματική σας άδεια ή να εμπλέκεστε σε μια δικαστική διαμάχη. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε σωστά τις λεπτομέρειες και με αυτή την όψη να καταπολεμήσετε την αναβλητικότητα. Μόλις ξεκινήσετε, μπορείτε να βρείτε τους ρυθμούς σας, αλλά θα μπείτε στον πειρασμό να αναβάλετε σήμερα, τα δύσκολα πράγματα.

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα έρχονται στην ώρα τους. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων σας κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους. Με το ταίρι σας μπορεί να είστε σε εντελώς διαφορετικά μήκη κύματος αυτή τη στιγμή. Καθώς προσπαθείτε να συνεργαστείτε με τον/την σύντροφό σας, μπορεί να εκνευρίσετε στο τέλος ο ένας τον άλλον. Είναι σαν να προσπαθείτε να συναρμολογήσετε ένα γραφείο ενώ ο/η σύντροφός σας πιστεύει ότι είναι ένα ράφι. Κάποια επικοινωνία, θα ήταν πολύ χρήσιμη αυτή τη στιγμή.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο των πιστώσεων και των χρεών σας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Μπορεί να βιάζεστε να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα. Ίσως αγοράσετε μια μετοχή σε εξαιρετική τιμή ή ίσως βρείτε το αντικείμενο που ψάχνατε.. στη μισή τιμή. Σήμερα, η γρήγορη δράση, σας φέρνει οικονομικό όφελος.

ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, βάζετε τα πράγματα σε τάξη. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της φιλίας. Μ’ ένα φίλο σας μπορεί να έχετε αντιπαράθεση για ένα κοινωνικό θέμα. Και οι δύο θα έχετε ισχυρές απόψεις για την κοινωνική δικαιοσύνη ή την κυβερνητική πολιτική. Σήμερα, μια συζήτηση θα έφερνε μόνο εκνευρισμό. Καλό είναι σήμερα να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων, κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Μπορεί να υπάρχει κάποιος/α που ενδιαφέρεται πολύ να βγει μαζί σας. Μπορεί να έχει καλές προθέσεις, αλλά η επιμονή του/της ότι θα κάνετε ένα υπέροχο ζευγάρι θα σας ωθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω. Σας φαίνεται πολύ ενθουσιώδης, γι’ αυτό και θα αναβάλετε αυτήν την «ευκαιρία» μέχρι να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε.

ζώδια παρθένος

Θα κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη, αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει χιαστί με τον Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να επιβαρυνθείτε με κάποια πραγματικά βαρετή δουλειά σήμερα. Θα χρειαστείτε τη δημιουργικότητά σας για να κάνετε αυτή την εργασία πιο διασκεδαστική ή ενδιαφέρουσα. Μπορείτε να εξετάσετε τρόπους με τους οποίους να αυτοματοποιήσετε μια εργασία ή να εξετάσετε αν κάποιος παρακολουθεί, σε περίπτωση που την καταργήσετε. Αν δεν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε αυτή τη δουλειά πιο ενδιαφέρουσα, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε να εργαστείτε κάπου αλλού.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας σας κάνει ημι-τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Σήμερα ίσως κοιμηθείτε περισσότερο χάρη στο καινούργιο σας στρώμα που είναι άνετο ή ίσως εξαλείψετε τη γλουτένη από την διατροφή σας. Θα ανακαλύψετε πως έχετε άμεσα αποτελέσματα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να δοκιμάσετε κάτι νέο και να δείτε πώς λειτουργεί για εσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments