Αθλητισμός

“Μπαρούτι” στο ελληνικό ποδόσφαιρο – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απάντησαν σε Μαρινάκη – “Έχει διοίκηση η ΕΠΟ”

“Μπαρούτι” στο ελληνικό ποδόσφαιρο – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απάντησαν σε Μαρινάκη – “Έχει διοίκηση η ΕΠΟ”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Αμέσως μετά την ανάγνωσή της από τον Τάκη Μπαλτάκο (αφού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν ήταν παρών), οι δύο Δικέφαλοι αντέδρασαν, δια στόματος των Αλέξη Αλεξίου και Μάκη Γκαγκάτση.

Έντονη ήταν η αντίδραση από πλευράς των δύο Δικεφάλων στην επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, που ζήτησε προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ. Σφοδρή ήταν η ενόχληση σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ από την επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη ως προέδρου της Super League στην εκτελεστική της ΕΠΟ.

Αμέσως μετά την ανάγνωσή της από τον Τάκη Μπαλτάκο (αφού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν ήταν παρών), οι δύο Δικέφαλοι αντέδρασαν, δια στόματος των Αλέξη Αλεξίου και Μάκη Γκαγκάτση σύμφωνα με το sportdog.gr

«Η Super League δεν έχει δώσει καμία εντολή και καμία εξουσιοδότηση στον Μαρινάκη να στέλνει τέτοιες επιστολές με επιστολόχαρτο Super League. Ουδεμία ισχύ έχει αυτό το έγγραφο», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ (που είναι και εκπρόσωπος της διοργανώτριας του πρωταθλήματος στην ΕΠΟ).

Και επιτιθέμενος έπειτα στον Τάκη Μπαλτάκο, του είπε χαρακτηριστικά:

«Ως εκτελεστική έχουμε υποχρέωση ν’ απαντήσουμε κι εγώ δεν δέχομαι κανέναν χαρακτηρισμό απ’ αυτούς που αναφέρονται στην επιστολή. Ανεξάρτητα από τις όποιες διαφωνίες έχουμε εδώ μέσα, η ΕΠΟ έχει διοίκηση. Πού υπάρχει έλλειψη διοίκησης, ώστε να μπει προσωρινή διοικούσα, όπως ζητάει ο Μαρινάκης;

Η επιστολή είναι και ποινικά κολάσιμη σε πολλά σημεία. Θα συζητήσουμε με την ΑΕΚ τις αναφορές που κάνει στην ομάδα μας και θα το θέσω και θέμα στη Super League. Δεν ανέχομαι πλέον να μην αντιδρούμε. Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάκης Γκαγκάτσης, που ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Συμφωνώ σε όλα όσα είπε ο Αλεξίου και μάλιστα η επιστολή έχει αναφορές στον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό του, τον Ιβάν Σαββίδη. Με υπογραφή Super League καταφέρεται εναντίον του προέδρου του ΠΑΟΚ, που στο παρελθόν έχει δώσει και χορηγίες στη Super League».

Η επιστολή Μαρινάκη προκάλεσε και τη δυσφορία του προέδρου της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου, αλλά και του μέλους της εκτελεστικής, Άγγελου Δανιήλ, που κατηγόρησε τον Μπαλτάκο ότι δεν προστατεύει τα μέλη της ομοσπονδίας από τέτοιου τύπου αναφορές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments