Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έχει “κυκλώσει” την περίπτωση του Αλ Ταμάρι

Παναθηναϊκός: Έχει “κυκλώσει” την περίπτωση του Αλ Ταμάρι

Πηγή Φωτογραφίας: AP

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 25χρονου διεθνούς Ιορδανού δεξιού εξτρέμ από τη Λέουβεν, Μούσα Αλ Ταμάρι, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 25χρονου (σ.σ. 10 Ιουνίου 1997) διεθνούς Ιορδανού δεξιού εξτρέμ από τη Λέουβεν, Μούσα Αλ Ταμάρι, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής.

Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ομάδες από τη Γαλλία, μια εξ αυτών η Ναντ, αλλά ο ίδιος φαίνεται να θέλει Παναθηναϊκό για τη συνέχεια της καριέρας του καθώς οι πράσινοι παλεύουν για το πρωτάθλημα και δεδομένα την επόμενη σεζόν θα παίξουν στην Ευρώπη.

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως το τριφύλλι προσπάθησε να τον κάνει δικό του τον Αλ Ταμάρι και το καλοκαίρι του 2021 όταν στην πρώτη του χρονιά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον ήθελε στον Παναθηναϊκό αλλά οι συζητήσεις των πράσινων με την Λέουβεν δεν προχώρησαν.

Ο 54χρονος όπως γράψαμε έχει περάσει και από το ΑΠΟΕΛ (12 γκολ και 11 ασίστ σε 74 ματς) όπου έπαιξε για δύο χρόνια και εκείνο το διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο και άλλων ελληνικών ομάδων όπως ο Ολυμπιακός και ο Άρης.

Τον Οκτώβριο του 2020, όπως γράψαμε όμως, πήρε μεταγραφή στο Βέλγιο και τη Λέουβεν για ένα ποσό κοντά στο 1,1 εκατομμύριο ευρώ όπου ανήκει μέχρι σήμερα. Στο σύλλογο του Βελγίου έχει παίξει σε 78 παιχνίδι, έχει σκοράρει οκτώ γκολ και έχει και επτά ασίστ.

Sport24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments