Αθλητισμός

“Θυσιάζει” ένα από τα “10άρια” του ο Μίτσελ – “Δεν μένει εκτός ο Χάμες” – Η πιθανή 11άδα με Ατρόμητο

“Θυσιάζει” ένα από τα “10άρια” του ο Μίτσελ – “Δεν μένει εκτός ο Χάμες” – Η πιθανή 11άδα με Ατρόμητο

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ισπανός τεχνικός να εγκαταλείψει το σχήμα με τα τρία 10άρια στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να «θυσιαστεί» ένα από τα 10αρια του Ολυμπιακού για να παίξει κάποιος εκ των Μασούρα ή Γκάρι Ροντρίγκες για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

«Ακόμη είναι ασαφές αν ο Μίτσελ θα παίξει με τα τρία δεκάρια ή θα βάλει εξτρέμ. Αποδείχτηκε ότι δεν ταιριάζει σε όλα τα παιχνίδια, ειδικά τα πιο ανταγωνιστικά, το σχήμα με τα τρία δεκάρια. Πάντως στον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη δεν υπήρχε κάποιος παίκτης που να ‘φώναξε’ στον Μίτσελ ότι πρέπει να παίζει βασικός. Είναι, λοιπόν, πιθανό να βάλει Γκάρι ή Μασούρα και να μείνει εκτός ένα δεκάρι, με επικρατέστερους τους Φορτούνη ή Μπιέλ. Τον Χάμες δεν τον βλέπω να μένει εκτός ενδεκάδας», τόνισε.

«Ουσιαστικά περιμένουμε για μια αλλαγή, όχι παραπάνω. Πασχαλάκης, Ντόη, Σωκράτης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χάμες, Χουάνγκ και Μπακαμπού μοιάζουν σίγουροι», πρόσθεσε.

Sportdog

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments