Αθλητισμός

Η πρώτη μεταγραφή Γιαννακόπουλου μόλις φύγει ο Ράντονιτς – Ρίχνει χρήμα – Ανησυχία για Ολυμπιακό!

Η πρώτη μεταγραφή Γιαννακόπουλου μόλις φύγει ο Ράντονιτς – Ρίχνει χρήμα – Ανησυχία για Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Γιατί δεν βγήκε ακόμα η απόλυση και το πλάνο για την επόμενη μέρα. Οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει να αντικαταστήσουν τον Μαυροβούνιο προπονητή, όμως ακόμα δεν έχουν βρει λύση με το συμβόλαιό του και για αυτό καθυστερούν και την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα ακόμη παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και παράλληλα έχασε μία ακόμη ευκαιρία να πλησιάσει στην οκτάδα. Ό, τι είπε πριν από λίγο ο προπονητής της Αρμάνι, Ετόρε Μεσίνα, για την ομάδα του, μάλλον αυτό πρέπει να πουν και οι «πράσινοι». Ο Ιταλός προπονητής είπε για την Αρμάνι «τελειώσαμε», όσον αφορά στην τρέχουσα σεζόν στην Ευρωλίγκα με τη μία ήττα να διαδέχεται την άλλη. Κάπως έτσι είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, όμως, πρέπει να αλλάξει για να σώσει ό, τι μπορεί στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς όλο φεύγει από την ομάδα, αλλά όλο στο πόστο του είναι και κανείς δεν ξέρει πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να συνεχίσει να τον έχει στον πάγκο του, αλλά στη μέση υπάρχει και ένα συμβόλαιο, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Επίσης, στην αγορά δεν υπάρχουν ικανοποιητικές λύσεις για την διαδοχή του Μαυροβούνιου προπονητή. Αν και οι «πράσινοι» αυτό, που θέλουν, είναι να ξεφορτωθούν τον Ράντονιτς. Μετά, όπως τονίζουν, την λύση θα την βρουν.

Και πρέπει ο Παναθηναϊκός να την βρει την λύση άμεσα, καθώς σε 25 μέρες είναι το φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου και ο Ολυμπιακός περιμένει πως και πως. Οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε 10 συνεχόμενες νίκες επί του μεγάλου τους αντιπάλου και ενδέκατη θα είναι ένα ακόμη βαρύ χτύπημα κατά του «πράσινου» οργανισμού.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει γρήγορα προπονητή, γιατί πρέπει να πάρει και παίκτες. Χρειάζεται και γκαρντ και ψηλό και για τέτοια πράγματα δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις ο «τελειωμένος» Ράντονιτς. Ο Ουόλτερς όλο τραυματίας είναι και ειδικά πλέι-μέικερ οι «πράσινοι» χρειάζονται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καθώς μάλιστα πλησιάζει η νέα μάχη με τον Ολυμπιακό.

Η αγορά είναι πλούσια, ο Γιαννακόπουλος δίνει τα χρήματα, η επιλογή δεν θα είναι δύσκολη. Μόνο, που πρέπει να φύγει ο Ράντονιτς και να έρθει ο νέος προπονητής για να αποφασίσει. Θα είναι ο Περάσοβιτς, θα είναι ο Σίλερ, όποιος και να είναι, η κίνηση πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα, κάτι, που ζητάει και ο κόσμος της ομάδας.

Sportdog

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments