Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες αστυνομικούς και τους στρατιώτες

Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες αστυνομικούς και τους στρατιώτες

Πηγή Φωτογραφίας: FB Takis Theodorikakos

Συγγνώμη από τους Έλληνες αστυνομικούς, τους στρατιώτες και τους ακρίτες πολίτες της Θράκης καλεί με ανάρτησή του στο facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα

Συγγνώμη από τους Έλληνες αστυνομικούς, τους στρατιώτες και τους ακρίτες πολίτες της Θράκης καλεί με ανάρτησή του στο facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το ψευδές δημοσίευμα για τον θάνατο ενός μικρού κοριτσιού στον Έβρο.

«Χθες στην Αλεξανδρούπολη ενημέρωσα αναλυτικά τους πρέσβεις των ευρωπαϊκών κρατών για την πραγματική κατάσταση στον Έβρο, για τα προπαγανδιστικά fake news του Αυγούστου καθώς και για τον «θάνατο» ενός μικρού κοριτσιού που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε ποτέ. Tώρα που όλοι γνωρίζουν την αλήθεια για τη στημένη επιχείρηση υπονόμευσης της πατρίδας μας, ο κ. Τσίπρας οφείλει να ζητήσει συγνώμη. Γνωρίζω ότι δεν θα απολογηθεί ποτέ στην κυβέρνηση. Αλλά είναι θέμα τιμής να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες αστυνομικούς, τους Έλληνες στρατιώτες και από τους ακρίτες μας στη Θράκη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments