Αθλητισμός

Άρσεναλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κίβιορ

Άρσεναλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κίβιορ

Πηγή Φωτογραφίας: PRINTSCREEN

Λίγες ημέρες μετά την ενίσχυση της επίθεσή της με τον Λεάντρο Τροσάρ η Άρσεναλ προχώρησε σε μία ακόμα σημαντική προσθήκη, αποκτώντας από την Σπέτσια τον 22χρονο Πολωνό κεντρικό αμυντικό, Γιάκουμπ Κίβιορ.

Η Άρσεναλ διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις τον φετινό τίτλο στην Premier League και στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κορυφή και να αντέξει στην πίεση που της ασκεί η Μάντσεστερ Σίτι, προχωράει σε σπουδαίες προσθήκες.

Λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε δικό της από την Μπράιτον τον Λεάντρο Τροσάρ ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της ενώ την επόμενη ημέρα μετά τη νίκη της επί των κόκκινων διαβόλων έκανε μία ακόμα δυνατή μεταγραφή, αποκτώντας από την Σπέτσια τον Γιάκουμπ Κίβιορ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arsenal (@arsenal)

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους κανονιέρηδες ο 22χρονος διεθνής Πολωνός σέντερ μπακ είναι μακροχρόνιο, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως το κόστος της μεταγραφής είναι σχεδόν 23.000.000 ευρώ.

“Είναι σπουδαίο που ο Γιακούμπ είναι μαζί μας. Είναι ένας νεαρός αμυντικός που έδειξε με την Σπέτσια στην Serie A πως έχει τεράστια προοπτική”, τόνισε ο Μικέλ Αρτέτα με δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Sport24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments