Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας με Ζάλγκιρις λόγω ποδοσφαίρου

Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας με Ζάλγκιρις λόγω ποδοσφαίρου

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI - EUROKINISSI

Η EuroLeague ενημέρωσε ότι ο αγώνας Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις (26/1) μετατέθηκε κατά μία ώρα από τις 21:00 στις 22:00 λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet που είναι προγραμματισμένος την ίδια ημέρα στις 19:30, έπειτα από έτοιμα του "τριφυλλιού"

Η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (26/1, 19:30) για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet έφερε αλλαγή ώρας στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ζάλγκιρις (26/1) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Όπως ενημέρωσε η EuroLeague Basketball, έπειτα από αίτημα της “πράσινης” ΚΑΕ ο αγώνας με τους Λιθουανούς μεταφέρθηκε από τις 21:00 για τις 22:00, προκειμένου να μπορέσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσουν πιο εύκολα και τα δύο παιχνίδια.

Αυτός μάλιστα είναι ένας από τους δύο αγώνες της 21ης αγωνιστικής που άλλαξαν ώρα για… ποδοσφαιρικούς λόγους. Ο άλλος είναι ο αγώνας ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα (26/1), που μεταφέρθηκε από τις 21:45 ώρα Ελλάδας στις 20:00 ώρα Ελλάδας, επειδή την ίδια μέρα η ποδοσφαιρική ομάδα των Μαδριλένων αντιμετωπίζει στις 22:00 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο των προημιτελικών του Copa del Rey.

Sport24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments