Lifestyle

Daniella Chávez: Έκανε δώρο στο αγόρι της… τρίο

Daniella Chávez: Έκανε δώρο στο αγόρι της… τρίο

Πηγή Φωτογραφίας: Diario Hechicera

«Της είπα να έρθει στο διαμέρισμά μας, όπου αφού πρώτα είχαμε ένα ωραίο δείπνο, έπειτα από μερικά ποτά, η νύχτα άρχισε να γίνεται πιπεράτη»

Ένα μοντέλο του Playboy, αποκάλυψε ότι έκανε δώρο στον αγαπημένο της… τρίο για τα γενέθλιά του – επειδή δεν ήξερε τι να του πάρει. Η εντυπωσιακή ξανθιά, Daniella Chavez επιστράτευσε μια φίλη της για να λάβει μέρος σε μια παθιασμένη νύχτα σεξ μαζί με το αγόρι της.

View this post on Instagram

A post shared by Daniella Chávez (@daniellachavezofficial)

Η 25χρονη σεξοβόμβα, από το Las Condes της Χιλής, ανέφερε σχετικά στο Playboy (Μεξικάνικη έκδοση): «Ήταν τα γενέθλια του αγαπημένου μου άντρα και πέρασα δυο μέρες ψάχνοντας σε εμπορικά κέντρα για το τέλειο δώρο, αλλά δεν είχα καμία τύχη». Έτσι, μια μέρα πριν ο σύντροφός της σβήσει τα κεράκια, ζήτησε βοήθεια από μια φιλενάδα της η οποία της είπε «χάρισέ του μία νύχτα πάθους, ένα τρίο μαζί με μια άλλη κοπέλα».

Η 25χρονη αρχικά γέλασε με την πρόταση της φίλης της και όταν η πρώτη της ζήτησε να της βρει μια πρόθυμη γυναίκα για το σκοπό αυτό, η δεύτερη φυσικά και δέχτηκε να συμμετάσχει όταν της έγινε πρόταση.

«Της είπα να έρθει στο διαμέρισμά μας, όπου αφού πρώτα είχαμε ένα ωραίο δείπνο, έπειτα από μερικά ποτά, η νύχτα άρχισε να γίνεται πιπεράτη», είπε. Όσο για τον αγόρι; Φαντάζεστε ότι δυσαρεστήθηκε με το δώρο του; «Εξεπλάγην…», είπε η φιλενάδα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments