Ως τούρκος εθνικιστής αυτοπροσδιορίστηκε ο αποστολέας του απειλητικού e-mail που εστάλη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», σε έξι νοσοκομεία και σε μια εκκλησία σήμερα το πρωί.
Ως τούρκος εθνικιστής αυτοπροσδιορίστηκε ο αποστολέας του απειλητικού e-mail που εστάλη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», σε έξι νοσοκομεία και σε μια εκκλησία σήμερα το πρωί. Σε αυτό, ανέφερε ότι έχουν τοποθετηθεί… νάρκες σε όλα τα νοσοκομεία της Αθήνας και πως «θα καταστρέψουμε την Ορθόδοξη Εκκλησία».
Αναλυτικά τι ανέφερε το e-mail:
«Είμαστε Τούρκοι εθνικιστές. Σας μιλάει ο Πολ Αβιλοβογλου. Έχουμε βάλει νάρκες σε όλα τα νοσοκομεία σας στην Αθήνα. Θα καταστρέψουμε την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα και θα επιβάλουμε τον νόμο της Σαρία. Απαιτούμε την επιστροφή της Κύπρου στην Τουρκία και την απελευθέρωση του φίλου μας Βαντ Σαβέλιεφ». Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία προχώρησε σε ελέγχους, χωρίς να βρεθεί οτιδήποτε ύποπτο.
Σημειώνεται ότι το νέο μπαράζ των απειλητικών μηνυμάτων έρχεται τρεις ημέρες μετά την αναστάτωση που προκάλεσε με e-mail αντίστοιχου περιερχομένου Ρώσος φαρσέρ, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος φαρσέρ, φέρεται να ζητούσε να αφεθεί ελεύθερος «ο φίλος του».
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου
Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας.
Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.