Πολιτική

Πλεύρης: «Τρέμετε και φοβάστε κύριε Τσίπρα»

Πλεύρης: «Τρέμετε και φοβάστε κύριε Τσίπρα»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά με βάση δημοσιεύματα. Αυτός που κάνει το ρεπορτάζ, ή λέει ανακρίβειες ή τις πληροφορίες τις παίρνει από αυτούς που κάναν τις παρακολουθήσεις»

Τη στιγμή που έχει δύο υπουργούς του στο Ειδικό Δικαστήριο, αποτελεί μεγάλο θράσος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί την κυβέρνηση για θέματα δημοκρατίας και κράτους δικαίου, τόνισε στην ομιλία του, επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Σημείωσε επίσης ότι οι χθεσινές πληροφορίες για «μαύρες σακούλες στον ΣΥΡΙΖΑ» δεν είναι θέμα Παππά, αλλά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκτιμώντας μάλιστα ότι «ποτέ ο κ. Τσίπρας, ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να μηνύσουν τον κ. Καλογρίτσα: Αυτά που είπε η γραμματέας του, τα είπε και ο κ. Καλογρίτσας στην Προανακριτική Επιτροπή, για λεφτά που έδινε στα “παιδιά”. Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον έχετε μηνύσει. Βγάζει sms και λέει ότι έπαιρνε εντολές να κάνει κανάλι. Τον τρέμετε και τον φοβάστε γιατί σας κρατάει, είπε ο Θ. Πλεύρης, απευθυνόμενος στην πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Για το θέμα των παρακολουθήσεων, ο υπουργός Υγείας εκτίμησε ότι στις 8 Δεκεμβρίου 2022 ο κ. Τσίπρας, που είχε ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, φαίνεται πως είχε γνώση όταν ρώταγε στη Βουλή «εάν υπάρχει ο ένας και εάν υπάρχει ο άλλος». «Θα μας πει ποια είναι αυτή η γνώση που είχε;» ρώτησε ο κ. Πλεύρης.

Ειδικότερα, για τις παράνομες επισυνδέσεις, είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά με βάση δημοσιεύματα. Αυτός που κάνει το ρεπορτάζ, ή λέει ανακρίβειες ή τις πληροφορίες τις παίρνει από αυτούς που κάναν τις παρακολουθήσεις. Και φαίνεται λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ στενή σχέση με ένα πλαίσιο πληροφοριών που συνδέεται με τις παρακολουθήσεις» είπε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments