Αθλητισμός

Ντέρμπι στη Ν. Φιλαδέλφεια, πονηρή αποστολή στο “Καραϊσκάκης”

Ντέρμπι στη Ν. Φιλαδέλφεια, πονηρή αποστολή στο “Καραϊσκάκης”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - OFI FC - EUROKINISSI

Με στόχο το τρίποντο που θα τη φέρει (προσωρινά) στην 1η θέση κόντρα στον Άρη των πολλών προβλημάτων η ΑΕΚ, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον τρομερά φορμαρισμένο ΟΦΗ με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Πρώτο χρονικά παιχνίδι στο “Γ.Καραϊσκάκης” (16:00, Cosmote Sport1), όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον αήττητο εδώ και πέντε αγωνιστικές ΟΦΗ. Μονόδρομος το τρίποντο για τους Ερυθρόλευκους μετά την γκέλα στο Περιστέρι, ώστε να παραμείνουν γερά στο κόλπο του τίτλου. Ο Μίτσελ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντόι, αλλά και στον Μαρσέλο, ωστόσο επανέρχονται Ρέαμπτσιουκ και Ρέτσος. Ο Νταμπράουσκας από πλευράς ΟΦΗ έχει τιμωρημένους δύο σημαντικούς παίκτες του, τους Μεγιάδο και Νέιρα, ωστόσο επιστρέφει ο Τσιλιανίδης, ενώ μπήκε με το καλημέρα στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Γκρένινγκ.

Στην “Opap Arena” (19:30, Cosmote Sport1) η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο των νικών, κάνοντας το 11/11 στη Ν.Φιλαδέλφεια, φιλοξενώντας τον αποδεκατισμένο Άρη. Με νίκη η Ένωση θα περάσει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Αλμέιδα να έχει ξανά στη διάθεσή του μετά από μακρά απουσία τον Ελίασον, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Φερνάντες. Βουνό τα προβλήματα για τους Θεσσαλονικείς, που έχασαν με ρήξη χιαστών τον Μάνου Γκαρθία, τέθηκε ξανά νοκ άουτ ο Πάλμα, ενώ εκτός συνεχίζουν οι Εμπακατά, Καμάτσο, Καμαρά, με τους Νταμπό, Οντουμπάτζο που μπήκαν στην αποστολή να μην είναι 100% έτοιμοι.

Sdna

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments