Αθλητισμός

Απίστευτο: Η μεταγραφή του Στέλιου Ανδρέου στη Ρεμς «χάλασε» για 40 δευτερόλεπτά!

Απίστευτο: Η μεταγραφή του Στέλιου Ανδρέου στη Ρεμς «χάλασε» για 40 δευτερόλεπτά!

Πηγή Φωτογραφίας: RCSC INSTAGRAM PAGE

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Στέλιος Ανδρέου βρέθηκε μία... ανάσα από τη μεταγραφή του στη γαλλική Ρεμς αλλά η μετακίνηση δεν ολοκληρώθηκε για κάτι λιγότερο από ένα λεπτό.

Είναι δεκάδες οι φορές που διαβάζουμε ότι μία μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε λόγω του… χρόνου, καθώς μπορεί κάποιο χαρτί ή υπογραφή να καθυστερήσει ελάχιστα λεπτά και να αποβεί μοιραίο για μία συμφωνία

Κάτι τέτοιο συνέβη στο μεταγραφικό story του Στέλιου Ανδρέου, ο οποίος ήταν έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και για μόλις 40 δευτερόλεπτα δεν τα κατάφερε

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου το βράδυ της Τρίτης (31/01), ο 20χρονος Κύπριος στόπερ ήρθε σε συμφωνία με τη γαλλική Ρεμς και εκείνη με τη σειρά της τα βρήκε σε όλα με την Σαρλερουά για τον δανεισμό του διεθνή αμυντικού

Η μεταγραφή περιελάμβανε ενοίκιο ύψους 200 χιλιάδων ευρώ για δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς στα 2,5 εκατ. ευρώ για την μόνιμη εγκατάστασή του στο γαλλικό πoδόσφαιρο.

Σε έναν αγώνα… δρόμο από όλες τις πλευρές για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση, ο χρόνος στάθηκε εμπόδιο, αφού το σύστημα μπλόκαρε την υπόθεση καθώς είχε περάσει κάτι λιγότερο από ένα λεπτό από την στιγμή που τελείωνε η μεταγραφική περίοδος.

Έτσι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο Βέλγιο όπου μετράει 46 συμμετοχές με ένα γκολ και δεν έγινε ο πρώτος Κύπριος που θα αγωνιζόταν στη Ligue 1 (όταν ήταν ο Ρομπέρζ στη Ρεμς δεν είχε την κυπριακή εθνικότητα). Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα απασχολήσει την αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ευρώπης.

Παράλληλα, κυπριακές πηγές αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής είχε και κινήσει το ενδιαφέρον από ομάδες του Big-5 της Superleague  χωρίς να υπάρξει επίσημη κρούση.

GAZZETTA

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments