Αθλητισμός

Με αυτούς θα πάει στο κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Με αυτούς θα πάει στο κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι τα παιχνίδια της "διαβολοβδομάδας" μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό στην προετοιμασία του ενόψει του Final-8, ενώ αναφέρθηκε στο θέμα του ΟΑΚΑ και την εξάδα ξένων.

Σαν… προετοιμασία μπορεί να λειτουργήσουν για τον Παναθηναϊκό, ενόψει του εγχώριου Κυπέλλου, τα παιχνίδια απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει δέκα χρόνια στην Μαδρίτη, μετράει 11 συνεχόμενες ήττες από την Ρεάλ και νομίζω ότι παιχνίδια σαν αυτό, ή με την Μπασκόνια που ακολουθεί, θα λειτουργήσουν ως μια καλή πρόβα για το Κύπελλο. Θα πρέπει και με τα νέα πρόσωπα που θα έχει στη διάθεση του να βρει τις… ρυθμίσεις του ενόψει του Final-8. Να δούμε πότε θα μπουν Αγραβάνης και Τόμας επίσης, ο δεύτερος έχει οκτώ μήνες να αγωνιστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το με ποιους ξένους θα πορευτεί το Τριφύλλι στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως «πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον Πονίτκα που θα μείνει εκτός 15 ημέρες και είναι πολύ οριακή η συμμετοχή του στο Κύπελλο. Σε αυτή την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα πάει με Γουόλτερς, Λι, Τόμας, Μπέικον, Γκουντάιτις και Γουίλιαμς».

Επίσης, πρόσθεσε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία της Κυβέρνησης με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά ακόμα δεν έχει κάτι χειροπιαστό ή γραπτώς αποτυπωμένο και πρέπει να περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις πρώτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments