Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός έστειλε τον Σαβιέρ στον Λεβαδειακό με τη μορφή δανεισμού

Ο Παναθηναϊκός έστειλε τον Σαβιέρ στον Λεβαδειακό με τη μορφή δανεισμού

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Τα πράσινα του Λεβαδειακού θα συνεχίσει να φοράει ο Αντόνιο Σαβιέρ, αφού όπως ανακοινώθηκε, δόθηκε δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο δεύτερος κύκλος του Αντόνιο Σαβιέρ στον Παναθηναϊκό (μετά τον περσινό δανεισμό του στην Εστορίλ) ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (31/1) με τους “πράσινους” να παραχωρούν τον Πορτογάλο εξτρέμ στον Λεβαδειακό με εξάμηνο δανεισμό.

Το συμβόλαιο του 30χρονου Πορτογάλου λήγει τον Ιούνιο του 2023  και θα αποτελέσει άλλη μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Βοιωτίας, στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

“Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Πορτογάλου εξτρέμ Αντόνιο Σαβιέρ, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, με σημαντικές παραστάσεις στην καριέρα του.

Στην Ελλάδα ήρθε το καλοκαίρι του 2020, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, ως δανεικός στην Εστορίλ, μετρώντας 21 συμμετοχές. Παλαιότερα έπαιξε επίσης στις Τοντέλα, Πάσος Φερέιρα, Μαρίτιμο, Λεϊσόες, Φεϊρένσε, Μπράγκα Β και Τουριζένσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments